14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlonso, in razboi cu Ferrari

Alonso, in razboi cu Ferrari

Pe circuitul de la Sepang va avea loc duminica, de la ora 10.00, Marele Premiu al Malaieziei, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Dupa ce prima cursa a sezonului, desfasurata la Melbourne (Australia), a fost câstigata fara probleme de Kimi Raikkonen, pilotul echipei Ferrari, dublul campion mondial Fernando Alonso (McLaren Mercedes), este decis sa-i invinga pe driverii scuderiei italiene. Spaniolul considera ca Ferrari este o echipa de batut in Malaiezia, chiar daca lupta cu Raikkonen si Felipe Massa se anunta dura.


„Nu este nici o surpriza ca Ferrari este cea mai puternica echipa in acest debut de sezon si ca ei vin in Malaiezia din postura de favoriti la o noua victorie. Misiunea noastra este de a limita diferenta dintre noi si Ferrari. Nu stim care vor fi diferentele in aceasta cursa, dar am vazut ca in Australia a fost de sapte, opt zecimi. Chiar daca am testat o saptamâna la Sepang si am adus câteva ajustari la monopostul nostru, sunt sigur ca si concurenta a facut acelasi lucru“, a afirmat Alonso.


Pilotul iberic a avut rezultate bune la ultimele doua curse de la Sepang, câstigând in 2005, iar in sezonul trecut a terminat pe pozitia secunda. Alonso a concurat de cinci ori in Malaiezia, inregistrând o victorie si trei clasari pe podium, plus doua pole-position-uri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS