25.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJulius Wobay a revenit cu un moral bun

Julius Wobay a revenit cu un moral bun

Cel mai in forma jucator al Stiintei, Julius Wobay, a revenit ieri in Banie, si a fost felicitat de intreg staff-ul alb-albastru pentru reusita sa din minutul 77 a meciului Togo – Sierra Leone, disputat sâmbata trecuta.


Pentru faptul ca a aterizat foarte târziu in România, mijlocasul leonez a fost menajat de Fane Stoica ieri-dimineata, la primul antrenament al zilei, desfasurat la cantonamentul din Lunca Jiului.


Wobay si-a intrat in „pâine“ abia la cea de-a doua „lectie“, consumata de la ora 16.00, când a fost solicitat la maximum de „Mourinho“, care i-a atribuit rolul de „dirijor“ la toate schemele tactice. Golul marcat la sfârsitul saptamânii trecute pare sa-i fi redat pofta de fotbal lui Julius Wobay, care a fost foarte activ la antrenamentul de dupa-amiaza.


Ambele sedinte de pregatire au fost destinate elementelor tehnico-tactice, semn ca Fane Stoica intentioneaza sa-si surprinda adversarii de sâmbata cu elemente noi, fiind convins ca antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, a studiat cu atentie jocul Stiintei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS