14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChibulcutean, integralist doar 22 de etape

Chibulcutean, integralist doar 22 de etape

Integralist in primele 22 de etape ale acestui sezon, fundasul „pandurilor“ Alin Chibulcutean s-a oprit la 2.039 de minute jucate consecutiv in tricoul gruparii gorjene, dupa ce a fost inlocuit in repriza a doua a meciului cu Otelul Galati. Tehnicianul Eugen Neagoe s-a dovedit iarasi inspirat pentru ca Pacurar, inlocuitorul lui Chibulcutean, a reusit sa egaleze dupa câteva minute. Desi fostul bistritean s-a facut vinovat de golul galatenilor marcat de Labukas, „Geana“ sustine ca l-a chemat pe banca de rezerve din considerente tactice. „Pe Chibulcutean l-am scos, pentru ca aveam doi jucatori cu cartonase galbene, unul fundas central si celalalt mijlocas defensiv, si trebuia sa aleg intre Chibulcutean si Vatavu, pentru ca la cea mai mica greseala puteam ramâne in zece oameni. L-am ales pe el si datorita inaltimii, Vatavu fiind ceva mai inalt. Eram convins ca Grigoras va apela si la Jula pâna la final si trebuia sa fie acolo un jucator de inaltime apropiata“, a explicat Neagoe de ce a ales sa puna capat recordului lui Chibulcutean.


„Speram sa atragem atentia“


„Pandurii“ au primit patru zile libere dupa meciul cu Otelul, urmând sa revina la pregatire mâine. Intreruperea campionatului pentru meciurile echipei nationale vine la momentul oportun pentru gorjeni, care au timp sa-i recupereze pe Vintilescu si Adi Popescu, accidentati usor. „Vintilescu s-a accidentat la ultimul antrenament si a facut o entorsa la un contact cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Balaet. L-am avut in cantonament cu echipa, dar a fost imposibil sa-l folosim“, a spus „Geana“.


Adi Popescu, unul dintre cei mai activi jucatori in meciul cu Otelul, a fost inlocuit in minutul 82, fiind transportat direct la spital pentru investigatii, dupa ce i s-a umflat mâna in timpul partidei, constatându-se ca nu are nimic grav, doar o simpla contuzie.


Dupa jocul cu Otelul, portarul Adnan Guso a onorat convocarea la nationala Bosniei, antrenorul Neagoe sperând ca pe viitor rezultatele echipei si prestatia elevilor sai sa impuna mai multe nume in atentia selectionerilor.


Avertisment pentru Rapid


Desi porneste cu sansa a doua in fata Rapidului, Pandurii Târgu Jiu se anunta o nuca tare pentru echipa lui Razvan Lucescu in semifinalele Cupei României.


Neagoe, care nu a pierdut in acest sezon in fata gruparii bucurestene, ii avertizeaza pe giulesteni ca isi doreste sa ajunga in finala Cupei României. „Noi trebuie sa speram tot timpul, chiar daca avem sansa a doua. Eu zic ca vom reusi, cu daruire, sa ajungem pentru prima data in finala Cupei României. Nici celor de la Rapid nu le va fi usor cu noi. Nu vreau sa fiu nasul nimanui, dar vreau ca echipa mea sa aiba rezultate si sa joace un fotbal bun si de calitate, cum isi doresc toti suporterii nostri“, a spus Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS