25.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii sunt natie de fotbalisti

Oltenii sunt natie de fotbalisti

Liga a II-a


FCM Resita – FC Caracal


• Stadion „Valea Domanului“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FCM Resita: Stoianov – Mihaila, Amzucu, Caprariu, Panaitescu – C. Crisan, Doana, Lazarovici, Ciubancan – Cojocaru, Nabadan. Antrenor: Victor Rosca.


FC Caracal: Zdrinca – Savulescu, Militaru, D. Mihai – Sandu, Bertea, Schintee, Gheba, Filip – Boroiban, Serban. Antrenor: Nae Ungureanu.


• Vor arbitra: S. Tarcea – C. Avram si G. Dan.


La doar trei puncte de locul secund, Nae Ungureanu afirma ca se gândeste la accederea in Liga I si astazi tinteste victoria la Resita.


Cele doua echipe care se intâlnesc astazi in Valea Domanului par a avea in comun mai multe elemente: acelasi numar de puncte, acelasi punctaj si in „clasamentul adevarului“, iar ca obiectiv, clasarea pe locul II, adica promovarea in Liga I. Pe lânga avantajul terenului propriu, resitenii mai au un ascendent asupra oltenilor, victoria din tur chiar pe terenul din Caracal. Oltenii au ajuns aseara in Banat, Nae Ungureanu confruntându-se cu unele probleme de efectiv. „Rosu“ a spus ieri: „Pe lânga Pasare, suspendat, alti doi jucatori sunt accidentati, Nauiu si Ionescu, situatie in care voi acorda unor tineri sansa de a demonstra ca au valoare de Liga a II-a. Obiectivul nostru este ocuparea locului II, ceea ce presupune ca FC Caracal sa lupte pentru obtinerea celor trei puncte din meciul de la Resita. Am gasit la Caracal o echipa bine pregatita din punct de vedere fizic. Am pus la punct anumite probleme de tactica de joc, de colaborare dintre jucatori, de mentalitate, dar n-am putut face schimbari peste noapte. Ramâne ca jucatorii sa-mi demonstreze pe teren ceea ce au inteles“. La rândul lui, Victor Rosca, antrenorul resitenilor, a afirmat: „Este un meci greu. Stiu ca FC Caracal este o echipa tânara, ambitioasa. Nu vreau sa va flatez, dar oltenii sunt natie de fotbalisti! Oameni aprigi, ambitiosi si care vor sa câstige tot timpul. Pe vremea când eu jucam fotbal, se spunea ca cine vrea performanta si nu are oltean in echipa sa-si cumpere! Sper insa ca echipa mea sa fie invingatoare, noi suntem pe un drum bun, revenim la Resita dupa o victorie in deplasare, la Lugoj. Nu avem obiectiv promovarea in Liga I deoarece nu avem conditii si echipa de asa ceva, dar, daca ajungem in situatia de a fi acolo sus, nu vom refuza!“. La gazde, Tinc este suspendat, iar Gideon si Marincau sunt incerti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS