14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonut Popa a contestat golul

Ionut Popa a contestat golul

Imediat dupa ce Pandurii a marcat golul victoriei, tehnicianul oaspetilor, Ionut Popa, s-a dus catre banca echipei gorjene imbrâncindu-se cu oficialii gazdelor. Popa a contestat faptul ca Adnan Guso a executat lovitura libera de la marginea careului de 16 metri, iar faultul lui Palimaru asupra lui s-a produs la un metru de linia de fund a terenului. „Cu Neagoe nu am avut nimic. I-am explicat ca lovitura libera a pus-o pe 16 metri, iar cu vântul traiectoria balonului a fost alta“, a explicat Popa iesirea nervoasa. La rândul sau, Adnan Guso i-a adus aminte antrenorului iesean cum a câstigat in tur, prin doua lovituri de la 11 metri inexistente.


La finalul partidei, antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, a considerat ca victoria este meritata, in ciuda arbitrajului potrivnic. „Victorie foarte mare, foarte importanta si logica dupa aspectul jocului. Baietii merita felicitari. Mi-as dori sa avem acelasi arbitraj si noi in deplasare. Ne-a dezavantajat in unele momente. Au fost doua faze in care se putea acorda penalti“, a spus Neagoe.


Tehnicianul oltean a oferit fularul sau alb-albastru cu insemnele clubului suporterului de la tribuna 0 care flutura câteva fire de praz, simbolul oltenilor, la fiecare joc de pe „Municipal“. Beneficiarul fularului i-a oferit lui „Geana“, la schimb, firele de praz, insa acesta a refuzat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS