14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCatastrofali o repriza

Catastrofali o repriza

Handbal (m), Liga Nationala


Poli Timisoara – Energia Pandurii 32-26 (20-6)


• Sala „Olimpia“ din Timisoara, spectatori 500.


Poli: Nezoc Osrad, Viman – Bota, Botos (1), Jovicki, Mrakic (7), Grasu (1), Coaja (4), Fenici (2), Gâlca (3), Sadoveac (7), Cristescu (5), Coduja (2).


Pandurii: Bichir, Muraru, Radulescu – Paius (1), Ghira (4), Truica, Preda (4), Apolzan (1), Enache (4), Mihoci (2), Ilies (5), Costea (1), Mazilu (4), Eremia.


• Arbitri: A. Cârligeanu, Gh. Bejenariu.


Handbalistii de la Energia au avut din nou o evolutie rusinoasa, mai ales in prima repriza a jocului de la Timisoara, pierzând inca o sansa de a se indeparta de zona retrogradarii.


Energia Pandurii Târgu Jiu a facut figuratie in prima parte a jocului de la Timisoara, intrând la pauza cu un handicap incredibil de 14 goluri, 20-6. Revenirea din actul secund a limitat doar proportiile dezastrului pe fondul relaxarii gazdelor. Handbalistii lui Vlad Caba si-au aratat din plin limitele in primele douazeci de minute, când nu au marcat decât doua goluri, portarul Osrad fiind eroul gazdelor in aceasta parte a meciului. Preda a revenit dupa accidentare, insa interul „pandurilor“ nu este complet refacut, acesta evitând sa intre in combinatii cu colegii sai sau contactele cu adversarii, cele patru goluri fiind marcate cu aruncari de pe picioare.


Tehnicianul echipei din Târgu Jiu a apelat la pauza la sentimentul de jena al elevilor sai si Energia Pandurii a recuperat din diferenta rusinoasa. „Nici nu era greu sa joci mai bine decât catastrofal, cum am facut-o noi in prima repriza. Am apelat la pauza la sentimentul de jena care ar fi trebuit sa ne incerce pe mine si pe jucatorii mei si au incercat sa mai spele din rusinea pe care am suportat-o in prima repriza. Dar, din pacate, nu am putut sa facem altceva decât sa limitam proportiile scorului“, a explicat Vlad Caba.


Iata si celelalte rezultate consemnate in etapa a 19-a a Ligii Nationale: Steaua – HCM Constanta 29-27, HCM Brasov – CSM Medgidia 26-31, Minaur Baia Mare – Poli Iasi 41-30, HCM Bistrita – Universitatea Cluj 27-26, Dinamo – Bucovina Suceava 38-29. Meciul Uztel Ploiesti – UCM Resita a fost reprogramat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS