15.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBani mai multi la handbal

Bani mai multi la handbal

Consiliul Director al clubului Energia Pandurii a aprobat bugetul pe anul 2007, acesta ridicându-se la 500.000 de euro. O parte din acesti bani vor fi folositi la reconstruirea echipei din vara, jucatorii comunitari fiind tinta oficialilor de la Energia.


„Bugetul este mai mare decât cel de anul trecut si ne va da posibilitatea sa facem performanta in continuare la echipa de handbal. Este o suma destul de buna, dar nu extraordinar de buna, pentru ca in handbal deja toate echipele si-au marit bugetele si competitia va fi acerba de acum inainte. Ne va permite insa sa cumparam si jucatori in vara. Nu avem un buget neaparat pentru transferuri, dar daca va fi nevoie ne vom folosi de banii pe care ii avem. In functie de jucatorii pe care ii gasim si suntem multumiti de ei vom aloca banii necesari sa ii transferam. Trebuie sa fim foarte atenti la ce luam pentru ca nu numai noi ne intarim, ci toate echipele, deci nu o sa stea nimeni cu mâinile in sân. Deja vin jucatori de pe piata europeana, comunitari. Vor fi multi cehi sau polonezi si vor veni jucatori buni in tara“, a declarat presedintele sectiei de handbal, Gore Popescu.


Daca achizitiile de jucatori au fost ca si inexistente in aceasta iarna, Consiliul Director al clubului s-a intarit prin cooptarea noului presedinte al gruparii Energia Pandurii, Ion Surdu, care va fi si presedintele CD.


„Pandurii“ isi vor primi salariile pe ianuarie


Dupa meciul cu Uztel Ploiesti, conducatorii clubului Energia Pandurii Târgu Jiu au deblocat salariile jucatorilor pe luna ianuarie, urmând sa li se retina un procent din salariile pe luna februarie in contul infrângerii rusinoase de la Brasov. Sedintele furtunoase de analiza urmate de sanctiuni vor fi date uitarii, iar jucatorii vor fi incurajati, pentru ca ei sunt singurii care pot readuce corabia pe linia de plutire.


„Noi am decis sa ne axam in perioada urmatoare pe linistea echipei si asta nu insemna ca trebuie neaparat sa continuam cu astfel de masuri. Pentru ca la un moment dat o sa fie atât de jos incât sa nu mai ai pe cine calca. Trebuie facut ceva sa ii scoatem din situatia asta si starea aceasta de spirit pe care o au acum jucatorii. Am deblocat salariile pe luna ianuarie si era si normal sa o facem. Toate evenimentele acestea negative s-au derulat in luna februarie, iar pentru aceasta luna ramâne sanctiunea aplicata dupa meciul de la Brasov. Pâna atunci mai sunt meciuri de disputat si pot sa isi revina si sa diminueze procentul cu care vor fi penalizati“, a spus Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS