14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNjock se simte oltean

Njock se simte oltean

Cunoscut ca un jucator capricios care face nazuri atunci când este vorba de o pregatire asidua, Jeremie Njock (foto), cel mai costisitor transfer al Universitatii din „era“ Mititelu, a aratat in stagiul de la Herculane ca poate fi si un fotbalist serios. Uriasul atacant s-a antrenat cot la cot cu colegii sai, iar in amicalul cu Minerul Lupeni de duminica nu a facut rabat de la efort. Njock a atras inca de la inceput atentia suporterilor, care au stat cu ochii pe el pentru a vedea cât a progresat fata de ultima perioada in care a imbracat tricoul Stiintei, iar camerunezul a avut o evolutie buna in cele 45 de minute cât a jucat.


Jeremie a fost, de altfel, cel mai periculos jucator al echipei, creându-si trei mari ocazii de gol, pe care, din pacate, le-a ratat. Jocul sau a fost insa cel cu care ii obisnuise deja pe suporterii olteni. S-a zbatut in fata portii, incercând sa creeze culoare pentru coechipieri, a iesit la combinatii, a venit la mijloc sa-si ia mingi. „Mai este mult de munca pâna vom juca asa cum doreste antrenorul. Dar important este sa dam tot ce avem mai bun la antrenamente. Bine ca este vremea buna. Acesta este lucrul care imi place cel mai mult aici“, a recunoscut Njock. Camerunezul a precizat si de ce a ales Universitatea in dauna celor de la UTA, de unde a avut oferta: „M-am simtit foarte bine la Craiova si am venit si pentru public. Universitatea este o echipa iubita, dovada si numarul mare de spectatori care au venit la meciul de astazi (duminica – n.r.)“.


Se intelege bine cu Wobay


Si cealalta achizitie a Universitatii Craiova din pauza competitionala, atacantul din Sierra Leone, Julius Wobay, s-a miscat bine, desi nu a avut ocaziile lui Njock. Fostul jucator al cipriotilor de la NEA Salamina a „arat“ partea stânga, a centrat periculos in fata portii, dar inca mai trebuie sa se acomodeze cu stilul de joc al echipei si cu noii colegi.


Cu toate acestea, coechipierul sau din linia de atac, Jeremie Njock, este multumit de randamentul lui. „Eu zic ca Wobay s-a miscat destul de bine. Ne intelegem bine in atac si cred ca vom face treaba impreuna. In curând vor veni si golurile“, a spus camerunezul, care are sanse sa devina jucator comunitar, existând demersuri pentru a i se acorda cetatenia germana, având in vedere ca este casatorit cu o nemtoaica si are rezidenta in aceasta tara.


In privinta ultimului sosit, greco-australianul John Tambouras, acesta nu a avut ocazia sa-si demonstreze prea mult calitatile. In repriza secunda, când a fost introdus pe teren, a facut un cuplu inedit de fundasi centrali cu Ignat, „minerii“ din Lupeni nepunând prea mari probleme defensivei oltene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS