14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea si-a revenit

Chelsea si-a revenit

Dupa trei rezultate consecutive de egalitate inregistrate in Premier League, Chelsea Londra a reusit sa câstige, cu 4-0, partida disputata sâmbata, pe teren propriu cu Wigan Athletic, in etapa a 23-a a campionatului. Franck Lampard a deschis scorul in minutul 13, iar celelalte trei goluri ale londonezilor au fost marcate in ultimele 30 de minute ale intâlnirii de Robben (’62), Kirkland (’69, autogol) si Drogba (’90+2). Publicul de pe „Stamford Bridge“ a demonstrat la acest meci ca este de partea antrenorului Jose Mourinho, la capatul unei saptamâni tensionate in care tehnicianul portughez s-a contrat cu conducerea clubului.


Chiar daca a câstigat, Chelsea se mentine la sase puncte in spatele liderei Manchester United. Formatia pregatita de Sir Alex Ferguson a invins pe teren propriu, cu 3-1, pe Aston Villa. Gruparea de pe „Old Trafford“ a marcat toate cele trei goluri in prima repriza, prin Park (’11), Carrick (’13) si Cristiano Ronaldo (’35). Oaspetii, condusi de pe banca de Martin O’Neill, au redus din diferenta prin Agbonlahor (’52).


Liverpool, a treia clasata, a obtinut o victorie spectaculoasa pe terenul ultimei clasate, Watford, cu scorul de 3-0. Dupa ce Bellamy a deschis scorul in minutul 34, a iesit la rampa Peter Crouch, care a reusit o „dubla“, punctând in minutele 40 si 48.


Arsenal Londra, ocupanta locului al patrulea, s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Blackburn Rovers, prin golurile marcate de Toure (’37) si Henry (’71). „Tunarii“ au evoluat in inferioritate numerica incepând din minutul 13, când a fost eliminat Gilberto Silva.


Celelalte rezultate inregistrate in runda a 23-a din Premier League: Bolton – Manchester City 0-0, Charlton – Middlesbrough 1-3, Sheffield – Portsmouth 1-1, West Ham – Fulham 3-3. Aseara, dupa inchiderea editiei, s-au jucat partidele Tottenham – Newcastle si Everton – Reading.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS