15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadoiu vrea sa revina la Petrosani

Badoiu vrea sa revina la Petrosani

Aflat sub contract cu Politehnica Timisoara, Alexandru Badoiu a anuntat ca este foarte aproape de un transfer la Jiul Petrosani si crede ca cluburile se vor intelege in acest sens. „Am discutat cu cei de la Jiul si, in principiu, voi evolua acolo. Cred ca in proportie de 90 la suta voi juca la Petrosani. Sa speram ca si cluburile se vor intelege“, a declarat fostul jucator al lui CSM Resita.


La rândul sau, tehnicianul Jiului Petrosani, Marin Tudorache, a spus: „Am discutat cu Badoiu si mi-a spus ca isi doreste sa revina la Jiul. Si noi ne dorim sa il transferam pe Badoiu. Discutiile sunt foarte avansate si cred ca va juca pentru noi in retur, insa nu stim daca sub forma de imprumut sau daca va fi definitiv jucatorul nostru. Totul depinde de cei de la Poli Timisoara si de cererile lor“.


Alexandru Badoiu are 25 de ani, este fundas dreapta si a mai evoluat pentru Jiul Petrosani in perioada 2003-2006. In afara de Jiul si Poli Timisoara, Badoiu a mai jucat si la CSM Resita, in perioada in care gruparea din Valea Domanului figura in acte ca echipa satelit a Universitatii Craiova. De altfel, Alexandru Badoiu a si facut obiectul unui litigiu intre clubul craiovean si cel din Petrosani, in privinta unui procent din suma de transfer a jucatorului la Poli Timisoara, in prima faza oltenii având câstig de cauza. Clubul hunedorean s-ar mai putea intari si cu mijlocasul craiovean Cosmin Fruntelata, ultima data la FC Caracal, care mai asteapta doar acordul gruparii din „Orasul minunilor“ pentru a trece sub comanda lui Marin Tudorache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS