14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii au debutat cu victorie

Tricolorii au debutat cu victorie

Elevii antrenorului Lucian Râsnita au avut o repriza secunda fulminanta, la sfârsitul careia diferenta a fost de 14 goluri.


Nationala masculina de handbal a României a inceput bine turneul play-off al Campionatului European din 2008, reusind sa câstige la o diferenta confortabila meciul inaugural din grupa a 3-a. Tricolorii au invins joi seara, la Constanta, echipa similara a Bulgariei cu scorul de 38-24, dupa ce la pauza au avut un avantaj de doar trei goluri, 15-12. Reusitele echipei noastre au apartinut lui Viorel Mazilu (9), Rares Jurca (8), Adrian Petrea (5), Florin Ciubotariu (4), Marius Novanc (4), Marius Sadoveac (3), Florin Nicolae (2), Marian Cozma (2) si Marius Stavrositu (1).


„Stiam ca partida cu Bulgaria va fi grea. Am avut un inceput mai greoi, dar in partea secunda s-a vazut diferenta. Stim ca in retur ne asteapta un meci si mai greu. Din echipa noastra au lipsit câtiva jucatori de baza si acest lucru s-a vazut la un moment dat (Baiceanu, Georgescu, Stanescu si Sania – n.r.)“, a afirmat la final tehnicianul nationalei României, Lucian Râsnita.


Meciul retur va avea loc mâine, la Gabrovo (ora 17.00). Pentru a prinde barajul pentru CE 2008, România trebuie sa termine grupa pe primul loc, elevii lui Râsnita având de disputat inca doua duble manse, cu Georgia si Letonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS