14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu va juca accidentat

Chivu va juca accidentat

In campionatul italian, astazi, de la ora 21.30, este programata etapa a 17-a, jucatorii români având parte de meciuri extrem de grele. Dupa succesul categoric obtinut cu Palermo, AS Roma va incerca sa se apropie de lidera Inter Milano, care se poate impiedica in confruntarea cu Lazio, dar pentru aceasta trebuie sa se impuna in deplasarea de la Torino. Giallo-rossi au insa destule probleme de efectiv, pe lista cu jucatorii accidentati adaugându-se duminica seara si Cristi Chivu (foto). Capitanul nationalei a acuzat unele dureri la glezna stânga in urma unei lovituri primite in timpul meciului cu Palermo, dar a continuat sa joace, fiind inlocuit abia in minutul 88. Chivu este dat ca incert de presa italiana pentru meciul de asta-seara, el neparticipând la ultimul antrenament al echipei romane.


Desi are glezna umflata, fundasul român va fi inclus in lotul pentru meciul cu AC Torino si ar putea fi fortat de antrenorul Luciano Spalletti si introdus pe teren, având in vedere ca AS Roma nu-i va putea folosi pe Ferrari, Aquilani, Faty, Vucinici, Martinez si Perrotta, toti accidentati, iar Christian Panucci este suspendat. Fiorentina lui Adrian Mutu se va deplasa la Cagliari, in timp ce Codrea (Siena) va juca la Empoli, iar Vali Nastase (Ascoli) la Palermo.


Patrascu este dorit si in Serie A


Mijlocasul echipei Piacenza, Bogdan Patrascu, este dorit de mai multe formatii din Serie A, in urma evolutiilor bune avute in acest sezon in liga a doua a campionatului Italiei. Cu toate acestea, fostul jucator al Sportului Studentesc a precizat ca se simte bine la echipa sa si ca nu se gândeste la un eventual transfer. „Imi face placere sa vad ca sunt dorit de echipe din Serie A si asta inseamna ca imi fac bine treaba. Ma simt bine la Piacenza si nu stiu daca voi pleca de la aceasta formatie“, a spus Patrascu.


In urma cu doua zile, presa italiana a notat ca Bogdan Patrascu este dorit de Livorno, dupa ce transferul francezului Vikash Dhorasoo este pus sub semnul intrebarii din cauza faptului ca acesta este indisponibil din luna octombrie. Mai nou, pe fir a intrat si Steaua, care ar fi interesata de serviciile jucatorului Piacenzei.


Serie A, etapa a 17-a


• Programul etapei: Atalanta – Udinese, Cagliari – Fiorentina, Chievo – Reggina, Empoli – Siena, Lazio – Inter, Messina – Parma, Palermo – Ascoli, Sampdoria – Livorno, Torino – Roma, Milan – Catania.


• Clasament: 1. Inter 42 puncte; 2. Roma 35; 3. Palermo 31; 4. Catania 23; 5. Lazio 22; 6. Atalanta 21; 7. Livorno 21; 8. Torino 21; 9. Sampdoria 20; 10. Udinese 20; 11. Empoli 19; 12. Siena 19; 13. Cagliari 16; 14. Milan 14; 15. Messina 14; 16. Fiorentina 12; 17. Chievo 11; 18. Parma 11; 19. Reggina 9; 20. Ascoli 6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU