14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSport500 de jandarmi la Universitatea - Steaua

500 de jandarmi la Universitatea – Steaua

Partida de mâine dintre Universitatea Craiova si Steaua este considerata de gradul zero, rivalitatea dintre cele doua grupari atragând o mobilizare generala in rândul fortelor de ordine. Pentru prevenirea oricarui incident, peste 500 de jandarmi, sprijiniti de politisti si politisti comunitari, vor asigura masurile de ordine publica pe traseele de deplasare catre stadion, in zona stadionului si in interiorul acestuia.


Brigada Mobila de Jandarmi Craiova a emis ieri un comunicat prin care aduce la cunostinta suporterilor sanctiunile pe care risca sa le primeasca in cazul nerespectarii normelor legale in vigoare. Pentru introducerea in stadion a bauturilor alcoolice, faclii, artificii, petarde, torte, sticle, materiale explozive, incendiare ori fumigene sau orice alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice amenda este de la 500 la 2.000 RON. Cu aceeasi suma va fi penalizata si afisarea de pancarte, banere ori alte materiale care incita la xenofobie, la ura nationala, rasiala sau la violenta.


Totodata, spectatorii care vor arunca diverse obiecte in teren sau in directia altor spectatori, care vor escalada gardul ce delimiteaza spatiul sau vor deteriora amenajarile existente in interiorul stadionului vor putea fi amendati cu sume cuprinse intre 1.500 si 6.000 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS