14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo vrea sa-si pastreze locul doi

Energo vrea sa-si pastreze locul doi

Pentru runda a 13-a a primei ligi de futsal, Energoconstructia Craiova se va deplasa la Constanta, dar nu pentru o plimbare pe faleza, ci pentru a juca impotriva echipei locale Futsal Municipal, meciul fiind programat astazi, de la ora 13.30. Gazdele ocupa locul patru in clasament, cu 26 de puncte, si atenteaza la pozitia ocupata in prezent de olteni, a doua, cu 29 de puncte, cu sapte mai putine decât lidera CIP Deva.


Energo s-a antrenat pentru acest meci in Ungaria, cu Le Grand Szentes, echipa cu care a remizat, 6-6, iar acum se afla in fata unui joc extrem de dificil. „Ne asteapta un meci greu la Constanta, pe care nu trebuie sa-l pierdem daca vrem sa ne mentinem pe podium. Amicalul din Ungaria ne-a prins bine, dar acum trebuie sa ne concentram asupra jocului de mâine (astazi – n.r.), extrem de important pentru noi in campionat. Ne vom antrena totodata si pentru turneul oficial din Serbia care va debuta miercuri si la care participam in calitate de câstigatori ai Cupei României“, a afirmat antrenorul echipei craiovene, Valentin Nistoran (foto). Acesta nu are probleme de lot, singurul jucator care nu poate fi folosit fiind Chiliman, in continuare accidentat.


Celelalte partide ale etapei: Poli Timisoara – CIP Deva, Metropolis Bucuresti – CSM Focsani, United Galati – Quasar Deva, Cosmos Pitesti – Informatica Timisoara, Clujana Cluj-Napoca – ACS Odorheiu Secuiesc, Moldocor Piatra Neamt – Athletic Club Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS