16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAS Prometeu, din nou victorioasa

AS Prometeu, din nou victorioasa

Prima liga doljeana si-a consemnat sâmbata runda a patra, la capatul careia lidera AS Prometeu s-a desprins in clasament dupa victoria cu 2-0 obtinuta in fata ocupantei locului doi in acel moment, Stiinta Malu Mare. Meciul, disputat pe stadionul „Extensiv“, a fost urât, la fel ca si vremea de afara (a plouat marunt pe aproape toata durata partidei), iar nervii au atins cote maxime. In calitate de gazda, trupa lui Victor Sisoe a intrat pe teren cu gândul de a nu primi gol si s-a asezat bine in defensiva. Astfel, „pompierilor“ lui Marian Voicu le-a fost foarte greu sa construiasca si nu si-au creat nici o ocazie clara de gol.


Prima repriza a fost insa salvata de Rotaru, care a marcat pentru AS Prometeu in ultimul minut, dintr-o lovitura libera executata impecabil. Mai devreme, Stiinta ramasese in inferioritate numerica, M. Dinu fiind eliminat dupa ce a obstructionat fara minge un adversar. Nervii gazdelor au rabufnit dupa pauza, „centralul“ Dumitrica fiind nevoit sa-i elimine pe Suciu (doua galbene) si Dascalu (injurii). Cu trei oameni mai putin, echipa din Malu Mare nu a mai contat in joc, dar nici Prometeu nu a mai fortat, oaspetii mai punctând o singura data, prin Chiliman. „Nu-mi place sa câstig asa. Era mai bine sa fi jucat 11 contra 11. Dar nu este vina mea ca ei au fost foarte nervosi“, a afirmat la final antrenorul Voicu, aflat la a patra victorie consecutiva in campionat.


„Pompierii“ intâlnesc Chimia in Cupa României


Cel mai greu examen din acest sezon al trupei lui Marian Voicu va avea loc mâine, de la ora 17.30, când AS Prometeu va da piept, pe stadionul „Electroputere“, cu divizionara C Chimia Craiova, in faza a IV-a a Cupei României. „In acest joc se va vedea daca avem valoare si daca meritam sa tragem la promovare“, a afirmat antrenorul Voicu.


In afara acestui joc, in Cupa României vor lupta pentru calificarea in faza urmatoare, ce va avea loc pe 13 septembrie, si alte echipe oltene, care se intâlnesc dupa urmatorul program: Progresul Corabia – Alro Slatina, Oltchim Vâlcea – CSM Vâlcea, Minerul Matasari – EMC Rovinari, Dunarea Calafat – FC Caracal, Minerul Motru – Minerul Lupeni, Severnav Severin – Building Vânju Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS