11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor sa schimbe istoria

Pandurii vor sa schimbe istoria

Tehnicianul oltenilor a anuntat ca echipa sa va merge in Copou sa joace fotbal si cere jucatorilor sai mai mult tupeu si incredere.


Poli Iasi este o echipa invincibila pentru Pandurii, asta consemneaza statistica intâlnirilor directe dintre moldovenii din Iasi si oltenii din Târgu Jiu, dupa 1-0 pentru echipa lui Popa atât in tur, cât si in retur. Ca sa schimbe lucrurile, Neagoe le cere elevilor sai tupeu si incredere. „Plecam la Iasi cu gândul sa nu pierdem acest joc. Daca am putea sa câstigam ar fi foarte bine, pentru ca acolo se iau greu puncte. As vrea sa-i vad mai cu tupeu, mult mai increzatori in fortele proprii. Cred ca avem o echipa destul de buna si putem crea probleme oricarei formatii“, a afirmat Neagoe.


Vranjkovic are o revansa de luat, cum si Buta vrea sa demonstreze de partea cealalta ca merita sa ramâna la Târgu Jiu. Bosniacul a ratat in Copou un penalti in ultimul minut de joc care, transformat, insemna un punct urias in economia salvarii de la retrogradare. Pacalit de Hizo sau (si) de Condescu la bani, Cornel Buta, unul dintre jucatorii care n-au mintit fotbalul la Târgu Jiu, poate „trage o palma“ fostei sale echipe prin prestatia din teren. Eugen Neagoe nu poate dispune la acest joc de Vintilescu, accidentat in continuare, Luca, suspendat doua etape pentru cartonasul rosu din jocul cu Gloria, in timp ce Ilie Iordache si Mândrean ramân indisponibili. In lot a fost cooptat Vidakovic, rodat doua jocuri la nivelul esalonului trei. La gazde, calaul din turul campionatului precedent pentru Pandurii, Ionut Bâlba, a fost trimis de Ionut Popa la satelitul din Liga a III-a pentru ca a refuzat sa evolueze in joculscoala.


„Trebuie sa avem inspiratie in tot ce facem“


Antrenorul Eugen Neagoe nu renunta la sistemul de joc favorit, 4-4-2, fiind pregatit sa atace in orice moment sau sa se apere cu aproape tot efectivul, gratie disponibilitatii la efort a jucatorilor sai. „Vom juca fotbal. Prea putin conteaza daca ne vom apara sau ataca. Trebuie sa facem si una, si alta. Important e cum le facem. Mi-as dori sa prindem o forma buna, ei mai putin buna, noi sa avem inspiratie mare in tot ce facem si sa fim increzatori“, a spus Neagoe.


„Geana“, la fel ca pâna acum, nu este interesat de arbitraj: „Sincer nu ma intereseaza cine ne arbitreaza. Pentru mine conteaza doar jocul echipei mele. Mai putin conteaza ce fac arbitrii. Salomir este unul dintre arbitrii buni, m-a arbitrat si ca jucator, este poate intre primii trei din tara. Va fi corect, nu vor fi probleme. Chiar daca voi pierde nu voi comenta arbitrajul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS