15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea II a iesit din joc

Universitatea II a iesit din joc

In competitia surprizelor au mers mai departe, dintre echipele doljene, AS Prometeu, Chimia si Dunarea Calafat.


In editia 2006/2007 a Cupei României, marti dupa-amiaza s-au disputat partidele din cadrul fazei a III-a, in competitie intrând si sase formatii doljene, care au jucat insa intre ele. Retrasa din campionatul judetean, echipa a doua a Universitatii Craiova a fost programata in Cupa in calitate de fosta divizionara C, insa alb-albastrii nu au reusit sa se califice in faza urmatoare.


Pentru elevii lui Florin Cioroianu primul lor meci oficial a fost si ultimul, Primavara fiind invinsa cu 2-1 de divizionara D Prometeu Craiova. Cu o echipa intarita cu Stemat, Craciunescu, V. Gaman, Piko, Gârla, Gângioveanu si L. Pârvu, Universitatea II a deschis scorul in minutul 5, prin Irinel Gaman, insa „pompierii“ au egalat la scurt timp, prin fostul jucator al Universitatii (tineret), Florin Mihai, la o greseala a portarului Banica. AS Prometeu, echipa care are ca obiectiv promovarea in Liga a III-a, dupa ce sezonul trecut evolua in Elita, a obtinut victoria cu sapte minute inainte de finalul partidei, gratie reusitei lui Alin Bala.


Chimia a facut scor la „Han“


In aceeasi faza a intrecerii, Chimia Craiova s-a distrat cu echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, careia i-a administrat un sec 5-1, chiar pe terenul acesteia. Elevii lui Ilie Tilea au profitat de lipsa de experienta a mult mai tinerilor lor adversari si s-au desprins decisiv dupa pauza, când au punctat de patru ori. Balutoiu a deschis scorul pentru „chimisti“, Turculet a egalat pentru divizionara D, pentru ca, la reluare, S. Chivu, de doua ori, Popa si Iova sa faca diferenta in favoarea gruparii de la Combinat.


In faza a IV-a a Cupei României a ajuns si Dunarea Calafat, care a avut insa nevoie de prelungiri si lovituri de departajare pentru a trece de Armata Craiova. Marian Bicu a trimis in teren mai multi juniori care nu au ocazia sa joace un meci intreg in liga a treia, iar acestia s-au descurcat destul de bine. „Dunarea a controlat partida, a jucat mai bine, dar pe mine ma bucura faptul ca elevii mei au rezistat 120 de minute in fata calafetenilor, care au folosit prima echipa. A fost un test bun pentru noi, din pacate, tracul si-a spus cuvântul“, a afirmat Bicu. Scorul final a fost 0-0, iar la penaltiuri Dunarea a câstigat cu 3-0, „militarii“ ratând toate cele trei lovituri de la 11 metri.


In etapa urmatoare a competitiei KO, programata pe 29 august, vor intra, pe lânga cele 76 de echipe calificate, si cele 36 de formatii din Liga a II-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII