10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSârbii si ivorienii vor sa spele rusinea

Sârbii si ivorienii vor sa spele rusinea

Unul dintre meciurile fara miza din ultima etapa a grupelor se va disputa pe „Allianz Arena“ din München, de la ora 22.00, protagoniste fiind Coasta de Fildes si Serbia-Muntenegru. Nici una dintre cele doua nu a reusit sa adune pâna acum vreun punct in asa-numita „grupa a mortii“ de la Campionatul Mondial.


Daca ivorienii au avut o prestatie mai mult decât onorabila pâna acum in Germania, chiar daca au pierdut meciurile cu Argentina (0-2) si Olanda (1-2), despre sârbi nu se poate spune acelasi lucru, ei nereusind sa inscrie, dar au primit sapte goluri. Selectionerul Ilija Petkovic, care si-a anuntat demisia dupa incheierea Mondialului, spunea dupa meciul pierdut de slavi in fata Argentinei, cu 6-0, ca in partida cu ivorienii vor fi nevoiti sa spele rusinea suferita in fata sud-americanilor. El nu se va putea baza pe serviciile atacantului Mateja Kezman, eliminat in partida precedenta.


De partea cealalta, selectionerul „elefantilor“, Henri Michel, convins ca echipa sa a platit tribut lipsei de experienta a jucatorilor la o asemenea competitie, a anuntat ca va da sansa mai multor tineri sa joace cu Serbia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS