10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Le convine remiza

Suedia si Anglia se intâlnesc, la Köln, in ultimul lor meci din Grupa B. Obiectivele celor doua echipe sunt insa diferite: Anglia isi doreste prima pozitie a grupei, in timp ce Suedia mai are nevoie de un punct pentru a-si asigura calificarea in optimile de finala ale Cupei Mondiale 2006.


Un eventual rezultat de egalitate ar fi binevenit pentru ambele formatii. Anglia ar incheia grupa pe primul loc, cu sapte puncte, Suedia ar termina pe doi cu cinci puncte, nemaiputând fi ajunsa de Trinidad Tobago, in cazul unei victorii in fata Paraguayului, deja eliminata. Selectionerul Lars Lagerback este insa optimist si se gândeste chiar la o victorie.


„Chiar daca am inscris un singur gol pâna acum, ne-am creat numeroase ocazii. De ce nu am putea inscrie doua sau trei goluri Angliei?“, a spus Lars Lagerback.


Sven Goran Eriksson va avea in fata nationala tarii de origine si dezminte o intelegere tacita intre cele doua parti pentru un rezultat de egalitate.


„Vom incerca sa câstigam meciul cu Suedia. Avem conturi de reglat cu ei, care dateaza din anii ‘60, când s-a inregistrat ultima victorie a Angliei“, a declarat Eriksson, care parea englez suta la suta la conferinta de presa organizata la cantonamentul selectionatei Albionului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS