10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCehia a fost facuta KO

Cehia a fost facuta KO

Grupa E


Cehia – Ghana 0-2


Stadion „Rhein-Energie“, Köln, spectatori: 43.000.


Au marcat: Gyan ‘2, Muntari ‘82.


Cehia: Cech – Grygera, Ujfalusi, Rozenhal, Jankulovski – Poborsky (‘56, Stajner), Galasek (‘46, Polak), Rosicky, Nedved – Plasil (‘68, Sionko), Lokvenc. Antrenor: Karel Bruckner.


Ghana: Kingston – Pantsil, Mensah, Mohamed, Shilla – Essien, Appiah, Muntari – O. Addo (‘46, Boateng), Gyan (‘85, Pimpong), Amoah (‘80, E. Addo). Antrenor: Ratomir Dujkovic.


Cartonase galbene: Lokvenc / O. Addo, Essien, Gyan, Boateng, Muntari, Mohamed.


Cartonas rosu: Ujfalusi ‘66.


A arbitrat: Horacio Elizondo (Argentina).


Ghana a reusit, sâmbata, sa produca o mare surpriza la Campionatul Mondial din Germania, invingând reprezentativa Cehiei cu scorul de 2-0. Ghanezii nu-si mai permiteau un pas gresit in meciul cu selectionata lui Karel Bruckner pentru a nu parasi competitia dupa faza grupelor si pâna la urma au obtinut ceea ce si-au propus, având acum sanse la fel de mari ca adversara lor de la Köln sa acceada in optimi. Nici nu a inceput bine partida de pe stadionul „Rhein-Energie“, iar Appiah l-a gasit cu o pasa pe Asamoah Gyan la marginea careului, acesta invingându-l pe Cech cu un sut cu stângul. In minutul 64, Ujfalusi l-a agatat in careu pe Amoah, iar arbitrul a dictat penalti si eliminarea aparatorului ceh. Asamoah Gyan a ratat insa desprinderea pe tabela, trimitând mingea in bara de la punctul cu var. In minutul 82, africanii nu au mai ratat si au dus scorul la 2-0, gratie lui Muntari, care a sutat in vinclul portii lui Cech.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS