15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho va reveni la Paris

Ronaldinho va reveni la Paris

Cu siguranta, jucatorul caruia i se va acorda cea mai mare atentie, miercuri, pe „Stade de France“, va fi starul Barcelonei, Ronaldinho, detinatorul trofeului „Balonul de Aur“ si al premiului acordat de FIFA pentru cel mai bun jucator al anului 2005. Daca brazilianul afiseaza un zâmbet larg in timpul fiecarui meci, la disputa cu Arsenal, potrivit spuselor lui, se va simti cu adevarat fericit. „Este visul oricarui jucator sa evolueze in finala Ligii Campionilor. Sunt foarte fericit. Vreau sa ma pregatesc cum pot eu mai bine pentru acest meci“, a afirmat starul cariocas.


Pentru Ronaldinho, jucatorul in jurul caruia s-a construit noua echipa a Barcelonei, Parisul nu este un oras tocmai necunoscut, el locuind timp de doi ani in capitala Frantei, pâna in 2003, când a fost achizitionat de spanioli de la PSG. „Ar fi minunat sa ridic trofeul Ligii Campionilor la Paris. Am inceput sa joc fotbal in Europa in acest oras si am uneori senzatia ca m-as intoarce acasa. Dintre toti jucatorii, cred ca eu am fost cel mai bucuros pentru ca finala se joaca la Paris“, a mai spus Ronaldinho.


Internationalul brazilian a reusit sa marcheze cinci goluri in meciurile din grupe si alte doua in fazele eliminatorii, aflându-se la doua goluri in spatele ucraineanului Andrei Sevcenko, golgheterul la zi al Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS