20.1 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenia pregateste confruntarea cu Muntenia

Oltenia pregateste confruntarea cu Muntenia

Trupa lui Sorin Patrascu are ambitii mari, dupa experienta traita anul trecut in Polonia, când a participat in premiera la un turneu final.


Selectionata Olteniei va evolua marti, de la ora 16.00, pe terenul „Electroputere“ din Valea Rosie, in compania selectionatei Munteniei, intr-un meci contând in cadrul Cupei Regiunilor la fotbal, competitie care are continuitate la nivel european, sub denumirea Cupa Regiunilor UEFA. Dupa cum se stie, România a fost reprezentata anul trecut de selectionata Olteniei, care s-a calificat la turneul final din Polonia, dupa ce a câstigat faza nationala si apoi a trecut de doua tururi preliminare, desfasurate unul la Câmpina si celalalt in Croatia.


„Anul trecut am obtinut locul sapte din opt participante, insa am platit tribut lipsei de experinta. De aceea, in acest an ne-am propus sa obtinem din nou calificarea la turneul final, mai ales ca de data aceasta nu va trebui sa trecem decât un tur preliminar daca vom câstiga faza nationala“, a spus Sorin Patrascu, vicepresedintele AJF Dolj, care indeplineste rolul de selectioner al echipei Olteniei.


Pentru definitivarea lotului de 18 jucatori cu care Oltenia va aborda intrecerea, AJF Dolj a organizat luni un meci amical in compania Divizionarei D Avântul Isalnita, partida care s-a terminat la egalitate, scor 1-1, pentru „internationali“ marcând Palea. „A fost un joc bun de pregatire, care mi-a permis sa stabilesc, in mare, lotul cu care vom aborda meciul cu selectionata Munteniei. Cu toate acestea, am amânat prezentarea listei oficiale pâna luni, dupa ce se va desfasura etapa din acest week-end, pentru ca mai pot aparea surprize neplacute, cum ar fi unele accidentari“, a anuntat ieri Patrascu. Lotul largit al selectionatei Olteniei a cuprins 30 de jucatori, 22 din Dolj, cinci din Vâlcea si trei din Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS