15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHagi vrea sa invinga Steaua

Hagi vrea sa invinga Steaua

„Regele“ spera ca Poli Timisoara sa-si continue sirul de victorii din acest retur, chiar daca va evolua in fieful campioanei României.


Derbiul etapei a 18-a a Diviziei A, Steaua – Poli Timisoara, se va disputa mâine, de la ora 20.30, pe arena „National – Lia Manoliu“. In primele doua etape ale returului, banatenii au obtinut sase puncte, in timp ce „militarii“, care nu se vor putea baza duminica pe atacantul Victoras Iacob (accidentat), au inregistrat doar doua remize.


Tehnicianul echipei Poli Timisoara, Gica Hagi, a afirmat ca echipa sa poate invinge Steaua chiar la Bucuresti. „Abordam meciul cu Steaua cu un moral foarte bun. Vom intâlni o echipa buna, care are moral, are entuziasm si a facut performanta. Noi suntem insa intr-un moment favorabil si speram sa invingem“, a spus Gica Hagi.


La rândul sau, portarul portughez al echipei Steaua, Carlos Alberto Fernandes, a spus ca a fost un admirator al lui Hagi, in perioada in care acesta evolua ca jucator. Goal-keeper-ul lusitan considera ca normal meciul cu Poli Timisoara, pe care Steaua trebuie sa-l câstige pentru a-si indeplini obiectivul. „Hagi a fost un jucator mare, l-am vazut la televizor. L-am admirat pe când era jucator“, a spus Carlos.


Clujenii i-au pus gând rau lui Rednic


In alt meci din runda a 18-a a Diviziei A, CFR Cluj va incerca astazi, in meciul cu „lanterna“ FC Vaslui, sa spele rusinea pe care a suferit-o in runda trecuta, la Petrosani. Trupa lui Mircea Rednic a obtinut insa patru puncte in primele doua etape ale returului si va merge la Cluj sa „ciupeasca“ un punct. Tehnicianul „feroviarilor“, Dorinel Munteanu, nu-i va putea utiliza in disputa de astazi pe Miclaus si pe Jula, care sunt suspendati. In ciuda acestor impedimente, fotbalistii clujeni sunt hotarâti sa se impuna in fata „plaiesilor“. „Este un dezastru ce s-a intâmplat la Petrosani. Trebuie neaparat sa câstigam meciul cu FC Vaslui“, au spus jucatorii clujeni.


Tot astazi se va disputa la Bistrita un meci crâncen: Gloria – FC Arges. Trupa lui Ioan Sabau va avea mult de muncit ca sa obtina punct(e) in acest joc, deoarece echipa lui Sorin Cirtu stie foarte bine cum sa abordeze jocurile din deplasare.


Ultimul meci programat astazi in etapa a 18-a a Diviziei A va incepe la ora 20.30 si le va opune pe Farul si Dinamo. Lidera are nevoie de cel putin un punct in aceasta intâlnire pentru a nu fi detronata.


„Minerii“ se duc peste „studenti“


Mâine, de la ora 15.30, Sportul Studentesc va primi in Regie replica Jiului Petrosani. Va fi interesant de urmarit in aceasta partida daca „minerii“, care au avut prestatii foarte bune in deplasare pe parcursul acestui campionat, vor reusi sa faca fata asalturilor „gastii nebune“ a lui Gigi Multescu.


Tot mâine, dar de la ora 18.30, Rapid va juca pe arena „Giulesti – Valentin Stanescu“ cu FC National. Echipa din Cotroceni, pregatita de italianul Cristiano Bergodi, este hotarâta sa-i puna mari probleme in acest meci formatiei lui Razvan Lucescu, Rapid având toate sansele sa nu câstige nici a treia partida a returului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS