15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIacob, pe tusa pâna la vara

Iacob, pe tusa pâna la vara

Meciul de duminica seara din Cotroceni s-a lasat cum nu se poate mai rau pentru oaspeti. Pe lânga faptul ca au mai pierdut doua puncte in lupta pentru titlu, stelistii s-au ales si cu „infirmeria“ plina. Atacantul Victoras Iacob a fost accidentat grav si va lipsi de pe gazon pâna la finalul sezonului. In minutul 60, Iacob a plonjat pentru a lovi mingea cu capul, fiind lovit de un aparator bancar. Cu pometul spart si clavicula fracturata, atacantul oltean a fost transportat imediat la spital, umarul acestuia fiind imobilizat intr-un bandaj special, pe care il va purta câteva zile, pâna când se va stabili daca va fi supus sau nu unei interventii chirurgicale. In proportie de 99 la suta, Victoras Iacob va fi indisponibil pâna la vara, ratând astfel si dubla cu Rapid, din sferturile de finala ale Cupei UEFA, programata pe 30 martie si 6 aprilie.


Paraschiv era sa ramâna fara o ureche


Cu câteva minute inainte de finalul partidei, a fost rândul lui Sorin Paraschiv sa aiba parte de o corectie din partea gazdelor. Mijlocasul stelist a primit o lovitura in cap de la Cristian Sapunaru. „Lui Paraschiv i-a tâsnit sângele pe ureche, fiind la un pas de a-si pierde cunostinta. Chiar daca a continuat meciul cu urechea bandajata, Paraschiv a fost si el transportat de urgenta la spital, imediat dupa meci, medicii punându-i diagnosticul: plaga retroauriculara deschisa. Aceasta i-a fost imediat suturata, fotbalistului recomandându-i-se repaus pâna luni seara“, se arata pe site-ul lui FC Steaua. Aceeasi sursa mentioneaza ca, dupa ce l-a inlocuit pe Iacob, Daniel Oprita a fost lovit cu cotul de un adversar, dupa meci având zona tâmplei tumefiata.


Si capitanul Stelei, Mirel Radoi, a acuzat jocul dur al formatiei FC National, dar si arbitrajul: „Daca intrati in vestiar dupa meci, vedeati cum este acolo. Parca am fost la Rovine. Arbitrul? Daca la doi metri nu vezi ce s-a intâmplat, inseamna ca nu vrei sa vezi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS