15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus a capotat la Bremen

Juventus a capotat la Bremen

Torinezii se aflau in avantaj cu trei minute inainte de final, dar au plecat invinsi de pe „Weserstadion“.


Angrenajul creat de Fabio Capello la Juventus a inceput sa scârtâie. Campioana Italiei da semne de oboseala tocmai când ar trebui sa sprinteze spre obiectiv. Dupa câteva semiesecuri in campionat, torinezii au cunoscut miercuri seara gustul infrângerii. „Batrâna Doamna“ a capotat la Bremen, suferind al doilea esec din Liga Campionilor (primul fiind consemnat la München, 1-2 cu Bayern). Mai mult, a incasat doua goluri pe final, lucru cu care bianconerii nu s-au mai confruntat de mult timp.


In fata celei mai ofensive echipe din Bundesliga, Juve a avut un inceput timid, fiind dominata de Werder. Nemtii l-au evidentiat in doua rânduri pe Buffon, care s-a opus miraculos deschiderii scorului. Pâna la urma, gazdele au marcat, ajutate putin si de sansa.


Fundasul stânga de 23 de ani, Christian Schulz, si-a trecut in cont prima reusita a sezonului, profitând de o imprecizie a uneia dintre cele mai solide defensive din Europa, Cannavaro respingând mingea exact in piciorul germanului. Pavel Nedved a adus apoi egalarea in apropierea ultimului sfert de ora, cu o executie eleganta, pentru ca David Trezeguet sa ii duca pe oaspeti in avantaj cu o lovitura de cap din interiorul careului (’82).


Formatia lui Thomas Schaff, neinvinsa in duelurile din cupele europene cu adversari din Italia, a revenit insa miraculos, golurile lui Borowski (’87) si Micoud, in al doilea minut al prelungirilor, incheind un meci nebun pe care Adrian Mutu l-a urmarit din tribune, el neprinzând nici macar un loc pe banca de rezerve a bianconerilor. Returul se va disputa pe 7 martie, la Torino.


Capello, nemultumit de defensiva


Fabio Capello s-a declarat nemultumit de prestatia fundasilor sai in partida de la Bremen. „Sunt foarte suparat din cauza celor doua goluri primite in final. Aveam meciul in mâna, dar am gresit prea mult. Am facut doua cadouri colosale adversarilor, au fost doua greseli de plasament. Nu am nici un motiv sa fiu multumit dupa acest meci“, a afirmat tehnicianul torinezilor.


Si portarul Buffon s-a revoltat: „Sunt foarte furios. Nu pot sa imi explic cum intr-un meci ca acesta, in care nu am aparat tocmai rau, am luat trei goluri. In final am fost neatenti si acum toata lumea este nemultumita“.


Fabbio Cannavaro, liderul defensivei alb-negrilor, a fost suparat: „Am primit trei goluri din cauza unor erori stupide. Ii felicit pe adversari pentru realizarile lor, iar noi meritam sa fim criticati. Stiam ca fazele fixe reprezinta un punct forte al lor si unul slab al nostru. Pacat ca nu am fost in stare sa pastram rezultatul de 2-1“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS