15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIncercati macar voi!

Incercati macar voi!

Primul loc in clasamentul grupei I, ocupat de tinerii tricolori, este unul mincinos, deoarece Cehia are doua meciuri mai putin, iar Olanda unul. Astfel, desi este inca in carti la tineret, România are a treia sansa de calificare pentru barajul de accedere la Europenele de anul viitor. Dupa demisia lui Nae Manea, „Flocea“ si-a inceput mandatul cu o victorie de efect, contra Olandei, dar continuarea a fost mizerabila, cu infringeri contra Macedoniei si in returul cu „Mandarina mecanica“.


Partida de astazi, de la Navodari, se anunta una facila prin prisma rezultatului din tur, 5-0 pentru tricolori, dar armenii au demonstrat ca sint capabili si de surprize, prin scorul-soc din Olanda, 0-0. Mijlocasii centrali Prepelita si Marginean revin dupa suspendarea de o etapa ispasita la Rotterdam, dar Florin Marin ar putea avea si alt prilej de optimism, Piturca gindindu-se sa-l trimita in ultima clipa pe Mitea la tineret, dupa prestatia slaba din meciul cu Olanda. In schimb, Tamas si Plesan vor ramine cu siguranta la seniori. Cocis s-a accidentat la Rotterdam si ar putea fi inlocuit de colegul sau de la Tiraspol, Florescu.


In mod normal, România nu ar trebui sa aiba probleme pentru a cistiga in fata Armeniei, dar, in cazul in care nu ar reusi, sansele de calificare la Europene ar fi compromise. Si ar urma o noua schimbare de selectioner, de generatii, de obiective, etc. Ne-am obisnuit. Oricum, pentru noi meciurile din preliminarii inseamna ocazii pentru anumiti impresari de a vinde jucatori, mai putin conteaza calificarile, barajele sau alte „absurditati“ din acestea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU