26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Sport pe scurt

KAHN ARE O RELATIE EXTRACONJUGALA / Portarul german Oliver Kahn a recunoscut la sfirsitul saptaminii trecute, intr-o declaratie facuta pe site-ul clubului Bayern München, ca are o legatura extraconjugala, despre care sotia sa, Simone, insarcinata in luna a noua, stie. „Este adevarat. In acest moment am mai multe probleme in viata privata. Exista o alta femeie in viata mea. Am vorbit despre ea cu sotia mea, Simone“, a spus Kahn, precizind insa ca, in urmatoarele zile, va fi tot timpul la dispozitia sotiei si a copiilor sai. Publicatia Die Aktuelle a dezvaluit, in numarul de simbata, relatia pe care Oliver Kahn o are cu o tinara de 21 de ani, agent de vinzari la BMW. Antrenorul echipei Bayern München, Ottmar Hitzfeld, a fost informat, cu o zi inainte de aparitie, de jurnalistii de la Die Aktuelle, despre publicarea materialului respectiv si a discutat cu jucatorii pe aceasta tema, pentru a nu exista probleme in cadrul echipei. „Este vorba de probleme din viata privata, care nu au nimic de-a face cu sportul. Kahn este cel mai bun portar din lume. Trebuie sa lase problemele personale in afara terenului“, a afirmat Hitzfeld.

BECKHAM NU ESTE PREA CUNOSCUT IN SUA / Jucatoarea de fotbal Mia Hamm va promova in Statele Unite filmul artistic „Bend it like Beckham“, deoarece distribuitorii peliculei considera ca mijlocasul englez nu este cunoscut de prea multi americani. „Este posibil ca Beckham sa fie unul dintre cei mai cunoscuti barbati de pe planeta, dar americanii nu au auzit de el. Desi capitanul Angliei este faimos in Europa si Asia, distribuitorii filmului au decis sa o foloseasca pentru promovarea peliculei in Statele Unite pe Mia Hamm“, a notat Sky News. Andrew Orr, oficialul companiei „The Works“, care a vindut firmei „Fox Searchlight“ drepturile de distributie a filmului in Statele Unite, a spus ca Mia Hamm este mai cunoscuta in SUA decit David Beckham. „Numele filmului va ramine acelasi, dar este logic sa o folosim pe Mia pentru promovare, deoarece ea este foarte faimoasa aici, mai cunoscuta decit David Beckham“, a spus Orr. Mia Hamm, care are o aparitie in acest film, este una dintre cele mai cunoscute jucatoare de fotbal, cistigind, cu reprezentativa Statelor Unite, medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1996 si Cupa Mondiala in 1999. Pelicula „Bend it like Beckham“ va fi lansata pe marile ecrane din Statele Unite pe 12 martie.

RONALDIHNO A FOST ATACAT DE SUPORTERII PSG / Starul echipei franceze Paris Saint-Germain, Ronaldihno, a fost atacat dupa meciul cistigat, la sfirsitul saptaminii, impotriva celor de la Troyes. Se pare ca fotbalistul a fost acostat de trei sau patru barbati care, sub pretextul unui autograf, l-au convins pe Ronaldihno sa coboare din masina, iar apoi l-au lovit in figura. Nu este nici un secret ca brazilianul planuieste sa paraseasca clubul, mai devreme sau mai tirziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS