23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAlegeti-va tunsoarea potrivita!

Alegeti-va tunsoarea potrivita!

Inainte sa va duceti la frizer si sa va schimbati look-ul, ar trebui sa aflati ce tip de fata aveti, pentru a va alege frizura care vi se potriveste cel mai bine. Va ajuta site-ul www.menreport.ro.


Exista sapte tipuri de fata:


Fata ovala – este lunga, iar barbia usor ascutita. Se aseamana cu forma unui ou. Sunteti cel mai norocos daca aveti fata ovala, pentru ca vi se potriveste aproape orice tip de frizura.


Fata rotunda – e usor de recunoscut, pentru ca lungimea si largimea acestui tip de fata sunt aproximativ egale. Daca aveti impresia ca fata dumneavoastra seamana cu un balon, atunci inseamna ca e rotunda. Ca sa va stea bine, trebuie sa aveti parul tuns scurt, cu volum si fara breton, pentru ca trebuie sa aveti fruntea libera.


Fata inima – barbia iese foarte mult in evidenta la acest tip de fata, pentru ca este foarte ascutita. Daca atunci când va uitati la barbia dumneavoastra va aduceti aminte de vrajitoarele din povesti, atunci fata dumneavoastra este de tip inima. Daca aveti acest tip de fata, atunci va puteti lasa parul mai lung, pentru ca va va sta bine. Dumneavoastra sunteti opusul fetei rotunde, asa ca la dumneavoastra volumul parului trebuie sa fie jos, ca sa nu accentueze barbia ascutita.


Fata para are o forma care arata cam ciudat, neobisnuit, pentru ca barbia este mai lata decât fruntea. Daca aratati ca un ciclop, atunci fata dumneavoastra este de tip para. Parul pentru acest tip de fata nu trebuie sa fie mai lung de linia maxilarului si sa aiba volum.


Fata rectangulara – ati face bine sa va placa matematica, pentru ca altfel probabil o sa ajungeti sa va urâti si fata. Sau, daca va ajuta si celelalte trasaturi ale fetei, ati putea ajunge noul sex-simbol al lumii si sa-l intreceti pe Brad Pitt, pentru ca el are fata rectangulara (cu maxilarul foarte proeminent). Puteti sa va lasati breton. O sa va stea bine!


Fata patrata – e o fata mai ingusta, iar lungimea si largimea sunt aproape egale. Maxilarul este patrat. Bine ca aveti doar maxilarul in colturi. Va puteti considera un norocos pentru ca nu aveti si mintea in colturi. Puteti sa va gelati parul si sa ii dati volum.


Fata diamant – se inscrie tot in categoria formelor ciudate. Marginile fetei sunt drepte, dar forma capului si barbia sunt ascutite. Pometii sunt foarte proeminenti. Dati-i volum parului la nivelul tâmplelor si evitati parul lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS