23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalReplici masculine de dat papucii

Replici masculine de dat papucii

De cele mai multe ori, când un barbat se desparte de o femeie ii serveste o replica de genul „Nu este vina ta, este de fapt vina mea“ sau „Am nevoie de mai mult spatiu“ sau poate chiar celebra „Nu sunt pregatit pentru o relatie“.


Desi au fost luate in derâdere de multe ori, aceste replici continua sa existe si sa fie folosite de barbati. Pentru domnii aflati in incurcatura, fara sa stie ce replica sa-i „serveasca“ partenerei de care vrea sa se desparta, site-ul www.ele.ro a realizat un top al celor mai „populare“ motive de invocat in astfel de situatii.


„Nu este vina ta, este vina mea.“ Dupa cât „misto“ s-a facut de aceasta replica, se pare ca ea ramâne in continuare prima in topul vocabularului masculin de despartire. Explicatia este simpla: nu vrea sa raneasca. In realitate, barbatul considera ca femeia este vinovata pentru prostul mers al relatiei, pentru nepotrivire si prefera sa o scuteasca pe ea de sentimentul de vinovatie.


„Am nevoie de putin spatiu, as prefera sa fiu singur o perioada“. O varianta mai clara ar fi „Esti mult prea posesiva, prefer sa fiu singur decât cu tine“. Pentru ca barbatii niciodata nu vor prefera sa fie singuri.


„Am o viata mult prea ocupata si complicata momentan, nu am timp de o relatie“. Nu exista asa ceva, domnilor, recunoasteti. Ideea de baza este ca el nu o considera suficient de importanta astfel incât sa isi faca timp si pentru ea.


„Mi-am neglijat prietenii din cauza relatiei noastre, am nevoie sa ma distrez un timp alaturi de ei“. Aceasta replica poate fi servita atunci când el nu se distreaza alaturi de ea, se simte sufocat si este posibil sa fi trecut prin certuri dese. Prefera sa se distreze alaturi de prietenii lui, sa bea cu ei si sa agate alte femei, pentru ca, in realitate, este in cautare de ceva nou.


„Ma gândesc la tine ca la o sora“. Asta este intr-adevar o replica des intâlnita si, din pacate, destul de rasuflata. Pâna acum, cu siguranta nu o considerati o sora… Motivul pentru care barbatii aleg aceasta replica este ca el nu o mai considera atragatoare din punct de vedere sexual.


„Nu vreau o relatie serioasa momentan“. Mai bine ar fi fost sa-i spuneti direct „Nu vreau o relatie serioasa cu tine“. Ideea este ca el nu o place suficient de mult incât sa aiba o relatie cu ea.


„Tocmai am iesit dintr-o relatie, nu vreau momentan ceva serios“. In opinia barbatilor, aceasta replica inseamna „Voiam doar sa ma culc cu tine ca sa o uit pe ea. Acum fie m-am impacat cu ea, fie nu m-ai ajutat sa o uit, asa ca imi caut alt medicament“.


„Poate ar fi mai bine sa luam o pauza, pentru a ne clarifica sentimentele“ inseamna, de fapt, „Vreau sa ne despartim, dar vreau sa te duc un pic cu zaharelul ca sa suferi mai putin“.


„Ar fi mai bine sa ramânem doar prieteni“ = „Era mai bine când eram doar prieteni, deoarece nu sunt prea atras de tine si nu esti ceea ce vreau eu acum. Nu o sa ramânem oricum prieteni, dar suna bine, nu?“


„Nu sunt pregatit pentru o relatie“ = „Am vrut doar sa fac sex cu tine si acum pare ca tu ai inteles gresit si vrei mai mult. Hai sa ne calmam amândoi. Nu asta caut momentan“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS