25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDin spatele slitului inchis

Din spatele slitului inchis

Indiferent cât de deschisa este relatia dumneavoastra de cuplu, exista o gramada de lucruri pe care partenera ar vrea sa le afle despre dumneavoastra si ii este mult prea jena sa intrebe. Site-ul www.ele.ro a facut o trecere in revista a câtorva lucruri pe care femeia ar vrea sa le afle despre barbatul de lânga ea.


Dedesubturile. Un studiu realizat recent atesta ca aproximativ 70% dintre barbati poarta chiloti pe sub pantaloni, in timp ce doar 25% poarta boxeri. Ceilalti 5% se pare ca prefera sa nu fie incomodati de nimic.


Marimea conteaza. Desi barbatii afirma ca dimensiunea medie a unui penis in erectie este de 17-18 cm, medicii spun cu totul altceva. Studiile de incredere efectuate de urologi arata ca dimensiunea medie este de 12,9 cm. Prin urmare, nu trebuie multe cunostinte de matematica pentru ca femeile sa realizeze ca la acest capitol majoritatea barbatilor „exagereaza“ putin.


Pantofi, degete, nas. Oamenii de stiinta sustin ca nu exista nici o legatura de proportionalitate intre dimensiunile organului sexual masculin si lungimea nasului, distanta dintre degete, lungimea degetelor, inaltime sau numarul de la pantofi. Exista si un mare numar de femei care pot confirma acest lucru, din experienta.


Dimensiunea prezervativelor. Intr-adevar, exista mai multe dimensiuni pentru prezervative. Cu toate astea, toti barbatii se cred „mari si tari“ la acest capitol. Ma rog, probabil, ca v-ati intrebat atunci pentru cine se fabrica dimensiunile celelalte. Ei bine, conform sondajelor efectuate de industria prezervativelor, aparent doar in jur de 10% dintre barbati au nevoie de marimea XL la prezervative. Deci, aparent, se poate mai bine…


Bronzat… acolo jos. Pare ciudat ca un tip care este destul de palid de la natura este destul de „tuciuriu“ un pic mai jos. Nu a fost la solar, asta e sigur. Este un lucru absolut normal si se datoreaza procesului de maturizare. Totusi, medicii spun ca exista un anumit raport de proportionalitate si intre culoarea inchisa a oganului si frecventa masturbarii. Atentie, domni, iubita va poate masura din ochi apetitul sexual.


Cât de mult alcool are efect? Barbatii nu mai sunt la fel de in forma in pat atunci când beau „un pic“ de alcool. Dar cât de „un pic“ ii afecteaza erectia? Ei bine, se pare ca trei pahare de bere sunt suficiente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS