25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCadoul perfect - succes garantat

Cadoul perfect – succes garantat

A cumpara cadouri si, mai ales, cadouri potrivite este cosmarul oricarui barbat. Nu si de acum inainte! Site-ul www.menreport.ro va ajuta sa gasiti cadoul perfect.


• Cadourile preferate ale femeilor: jucarii sexuale doar pentru placerea ei, un stripper foarte dragut, bijuterii, cardul dumneavoastra de salariu, un telefon nou, o vacanta de vis.


• Cadourile pe care femeile le urasc: haine, parfumuri, aparate electrocasnice, lenjerie intima (in general gusturile masculine in aceste domenii nu coincid cu cele feminine), abonament la o sala de fitness.


• Cadouri pentru neveste inselate: mai bine lipsa… un cadou neasteptat si nemotivat provoaca ridicari de sprâncene. Sa fie oare un prim indiciu al sentimentului dumneavoastra de vinovatie?! Mai bine va purtati natural.


• Cadouri potrivite pentru sefi: Este bine sa stiti ca, in general, ceea ce nu va permiteti sa cumparati pentru dumneavoastra este indicat sa cumparati pentru sef.


• Cadouri unice: telecomanda speciala cu un singur buton, OFF, pentru a putea inchide toate televizoarele care functioneaza in locuri publice; un dispozitiv de „parcare eficienta“, care permite parcarea corecta; un card pentru cinefili, cu care isi vor putea cumpara tot ce tine de o seara incântatoare la cinema: floricele, suc, chipsuri; baterie solara pentru telefonul mobil, in acest fel ea putându-si incarca bateria oriunde s-ar gasi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS