23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSchimbare de look prin machiaj

Schimbare de look prin machiaj

Vreti sa va schimbati look-ul intr-un mod usor si la indemâna sau pur si simplu v-ati plictisit de acelasi si acelasi machiaj in fiecare zi?


Nimic mai simplu! Site-ul www.ele.ro va prezinta doua stiluri de machiaj pe care le puteti aborda in functie de ocazie, dispozitie, de tinuta vestimentara si trasaturile fetei dumneavoastra.


Transparent bronz. Acest tip de machiaj este pentru cele care adora tenul bronzat, chiar daca in aceasta perioada nu il pot obtine decât cu ajutorul lotiunilor autobronzante sau al solarului. Foarte importanta este baza machiajului, ce consta intr-un fond de ten bronzant, cu maximum doua nuante mai inchis decât nuanta pielii dumneavoastra. Daca diferenta de tonuri este totusi prea mare, pentru a evita un aspect artificial, puteti apela cu incredere la o pudra bronzanta sau o crema nutritiva coloranta. Pentru ochi, alegeti farduri cu textura cremoasa din gama marourilor, cafeniului, nuante de roz inchis sau piersica. Blush-ul va fi in culoarea piersicii. Aplicarea acestuia – in afara de obraji, o nuanta discreta pe frunte si barbie – va completa aspectul bronzat al pielii dumneavoastra. Pentru buze, este suficient un lip-gloss, de asemenea, in culoarea piersicii.


Sweet & Sexy. Este un machiaj potrivit pentru majoritatea adolescentelor, dar asta nu inseamna ca nu il puteti adopta daca ati trecut putin peste aceasta vârsta. Oricând vreti un look proaspat si vesel, apelati cu incredere la acest gen de machiaj. Prospetimea tenului este foarte importanta in acest caz.


De aceea, pielea are nevoie de o hidratare intensa inainte, iar pentru a-i conferi o luminozitate suplimentara, aplicati o lotiune iluminatoare.


Fondul de ten indicat este unul in varianta lichida, cu o formula foarte usoara care sa nu incarce excesiv pielea. Renuntati la aplicarea pudrei. Fardul de ochi se mentine in aceleasi nuante primavaratice, maro, roz, nuante de verde – dar culorile sunt mult mai vesele si mai intense. Pentru o privire puternic accentuata, eye-liner-ul este o varianta foarte buna.


Aplicarea trebuie sa fie insa foarte discreta pentru a obtine acest look. O singura linie pe pleoapa superioara, la baza genelor, este suficienta.


Fardul de obraz va fi ales din aceeasi gama de roz pentru care ati optat in ceea ce priveste fardul de ochi. La fel, pentru o uniformizare excelenta, optati pentru fardurile – crema. In ceea ce priveste buzele, un gloss in nuante de roz – mai intens sau mai putin intens – este alegerea perfecta.


Daca machiajul ochilor este mai puternic, puteti aplica pe buze si un simplu gloss incolor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS