18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSunteti pregatita pentru o noua relatie?

Sunteti pregatita pentru o noua relatie?

Chiar daca nu va place sa fiti singura, pentru a gasi dragostea trebuie sa va simtiti puternica, increzatoare si, mai presus de toate, fericita.


Exista niste semne care va spun daca este momentul pentru o noua relatie sau daca doar incercati sa reparati niste lucruri cu altele care vor functiona doar pentru o scurta perioada, conform site-ului femina.ro. Inainte de a va uita in jur si de a pune ochii pe un nou partener, ar trebui sa va concentrati asupra dumneavoastra si sa vedeti daca totul este in regula.


A nu fi pregatita


Nu sunteti pregatita pentru dragoste daca: inca va mai gânditi la fostul dumneavoastra iubit si la relatia pe care ati avut-o. Pentru a incepe o noua relatie, trebuie sa fiti linistita din punct de vedere emotional: nu indragostita, nu ranita sau urând. Daca inca ii mai cititi horoscopul, sperati sa va sune sau va derulati in gând discursuri adresate fostului iubit, nici sa nu va gânditi la o alta relatie, va fi din start sortita esecului. Nu veti reusi sa va atasati de noul partener daca inca visati la fostul.


Aveti probleme in alte domenii ale vietii. Ca sa gasiti dragostea, trebuie sa fiti linistita, asa ca, daca aveti probleme acasa, la munca sau prin alte parti, este cazul sa asteptati pâna acestea se rezolva. Acest lucru este valabil si in cazul in care trebuie sa treceti cu brio un examen, sa va mutati intr-o noua casa sau sa va schimbati locul de munca. Este vital ca acela pe care il intâlniti si il priviti ca potential partener sa va vada calma si gândind pozitiv, nu tulburata si stresata.


A fi pregatita


Sunteti pregatita pentru dragoste daca: auziti ca fostul dumneavoastra prieten are o noua iubita si va dati seama ca nu va pasa. Daca ar fi fost scris sa fiti cu el, ati fi fost impreuna acum, corect? Stiti acum ca destinul dumneavoastra este sa intâlniti pe cineva nou.


Chiar va bucurati de statutul de femeie singura. Munciti din greu, va planificati weekend-urile si vacantele cu prietenii, dati petreceri, va duceti la cursuri, râdeti si zâmbiti, traiti fiecare zi la maximum. Aceasta sunteti si este momentul in care sunteti atractiva si in cea mai buna forma. Nici nu va trebui sa cautati pe cineva – veti fi remarcata si veti avea de unde alege.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS