18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGelozia, bat-o vina

Gelozia, bat-o vina

Iubitului ii fug ochii si dumneavoastra clocotiti de furie? A intârziat zece minute si deja vi-l inchipuiti in bratele a nu stiu câte femei? Ii faceti scandal de fiecare data si crize de gelozie, cele mai multe fara vreo baza sau sunteti genul care tine in ea si se consuma, faceti mii de scenarii si plângeti seara in pat când nu e lânga dumneavoastra la gândul ca va insala?


Gelozia nu este o dovada de dragoste, ci una de posesiune, iar, cel mai adesea, inseamna teama, conform site-ului femina.ro. Teama de a-l pierde, de a ramâne singura, faptul ca nu sunteti sigura pe dumneavoastra si pe relatia voastra va poate transforma usor intr-o persoana geloasa. Nu trebuie sa va subestimati si nici sa credeti ca partenerul ar putea gasi oricând pe cineva mai potrivit, mai bun decât dumneavoastra. Iar daca el este tipul deschis, care nu se sfieste sa intretina realtii sociale, este comunicativ si amuzant, atunci dumneavoastra nu trebuie sa ii faceti scene de gelozie. El va crede ca sunteti nebuna, pentru ca nu a facut nimic gresit si nu se simte vinovat cu nimic si astfel ajungeti sa va certati.


Adesea v-ati spus ca daca nu l-ati iubi atunci nu v-ar pasa atât de mult ca este sociabil si femeile il plac si flirteaza cu el. Si adesea va mândriti cu gelozia dumneavoastra ca fiind o forma de dragoste. Ceea ce este… gresit. Este doar frica si este cauzata de complexele acumulate de dumneavoastra. In plus, iubirea-posesie nu este tocmai cea mai inaltatoare forma de iubire.


Poate gelozia este dragoste, dar fata de posesiile dumneavoastra: aveti o jucarie si va uitati urât la oricine ar vrea sa se uite la ea mai indeaproape. Intelegeti si bucurati-va ca iubitul dumneavoastra este placut in societate, ca, desi arunca ocheade, este cu dumneavoastra, nu pentru ca ar avea un capriciu de moment, ci pentru ca v-a ales si va iubeste.


Incearcati sa vorbiti cu el in loc sa ii faceti scandal, altfel nu faceti decât sa il indepartati. Trebuie sa-i explicati ca sunteti geloasa pentru ca va este teama sa il pierdeti si pentru ca, la un moment dat, cine credeati dumneavoastra ca va este concurenta va depaseste. Va intelege astfel ca nu sunteti nebuna, ci doar ai nevoie de protectie si siguranta.


Si, in cazul in care nu v-a convins ca doar dumneavoastra sunteti cea pe care vrea sa o aiba alaturi si mai faceti scenarii tumultuoase, uitati-va bine in oglinda. Priviti-va si observati-va atuurile, admirati-va si intelegeti ca este alaturi de dumneavoastra pentru tot ceea ce sunteti si ca este o prostie sa il indepartati prin gelozie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS