19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalContrariile se atrag?

Contrariile se atrag?

O serie de studii realizate in 1962 au aratat ca suntem atrasi de persoanele cu valori similare, interese comune, atitudini si perceptii asemanatoare. Ulterior, s-a demonstrat ca persoanele care se iubesc au o sansa mai mare ca relatia lor sa fie una de durata daca toate aceste conditii sunt indeplinite. Prea multe asemanari insa pot deveni obositoare, ajungând sa plictiseasca. Potrivit site-ului eva.ro, trebuie sa existe suficiente diferente incât sa ramâna ceva interesant si complementar in raport cu propria personalitate, dar nu cât sa modifice stilul de viata. Un barbat linistit, de exemplu, poate fi atras de o femeie indrazneata. Dar, in acelasi timp, o femeie care se dovedeste o adevarata luptatoare poate sa nu aiba nici un efect in cazul unui barbat detasat si izolat de lume.


Contrariile fizice se atrag


Puteti analiza orice studiu sau sondaj in legatura cu atractia fizica in cazul sexelor opuse si veti constata ca preferam trasaturile fizice opuse celor pe care le avem noi insine. Barbatii prefera femeile cu forme frumoase in cazul in care ei nu sunt prea atragatori. De asemenea, barbatii prefera femeile cu solduri mai late, cu talie subtire, cu picioare lungi si cu sâni rotunzi – toate acele caracteristici pe care ei nu le vor avea niciodata. Si femeile, la rândul lor, vor prefera opusul la barbati; umeri lati, solduri inguste, brate puternice, maxilare puternice si nasuri bine conturate. Totusi, exista câteva exceptii interesante. Unele studii au aratat ca barbatii care nu beau alcool prefera femeile cu sâni mai mici, femeile cu sânii mari prefera barbati cu nasul mic si barbatii cu nasul mare sunt atrasi, de obicei, de femeile cu sânii foarte mici.


Cheia este proportia intre solduri si talie


Daca analizati gusturile barbatilor de-a lungul secolelor, veti constata ca au trecut de la o extrema la alta, de la modelul masiv si carnos al secolului al XVI-lea la slabiciunea exagerata a supermodelelor secolului al XX-lea. Singurul lucru care a ramas constant este proportia dintre solduri si talie. Femeile la care exista o diferenta de 70 la suta intre talie si solduri sunt mai fertile si mai sanatoase.


Vestea cea buna pentru femei este ca daca talia masoara intre 67 la suta si 80 la suta fata de solduri, vor reusi sa-i cucereasca pe barbati chiar daca, per ansamblu, au cu cinci pâna la zece kilograme in plus fata de fotomodele.


Mai mult, femeile cu asemenea proportii sunt percepute de barbati ca fiind sexy, sanatoase, inteligente si cu un simt al umorului dezvoltat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS