18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Stiri IT&C

Compania 2K Games lanseaza „Codul lui Da Vinci“


Compania 2K Games va lansa un nou joc video, pe baza filmului „Codul lui Da Vinci“, regizat de Ron Howard si avându-i in rolurile principale pe Tom Hanks si Audrey Tautou. Dupa cum informeaza site-ul Gamezone.com, jocul video, care poarta, la rândul sau, numele controversatului roman al lui Dan Brown, va fi lansat pe 19 mai, in Statele Unite, atât pentru consolele Xbox si PlayStation2, cât si pentru sisteme PC.


Jocul a fost creat de expertii de la „The Collective“, o divizie a companiei „Foundation 9 Entertainment“. Actiunea este asemanatoare celei din carte. Astfel, in timp ce incearca sa rezolve misterul unei crime, profesorul Robert Langdon si criptograful francez Sophie Neveu descopera o conspiratie veche de peste 2000 de ani, cu ajutorul unor indicii codate in picturile lui Leonardo Da Vinci.


Potrivit sursei citate, jocul „Codul lui Da Vinci“ ofera utilizatorului o cursa contra timp pe strazile Parisului, in incercarea de a descoperi un secret care ar putea zgudui intreaga lume. Jucatorul trebuie sa ii ghideze pe Langdon si pe Neveu in aventura lor, in cautarea indiciilor protejate de o societate secreta, de aproape doua milenii.


Universul jocului va include o serie de noi scenarii, pe care utilizatorii nu le pot gasi in film. Adrenalina creste pe masura ce utilizatorul se apropie de secretul Monalissei. Detaliile locatiilor unde se desfasoara intreaga poveste, printre care se numara Castelul Luvru si Abatia „Westminster“, sunt foarte bine redate, grafica jocului fiind de buna calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS