18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCe gândesc barbatii despre femei

Ce gândesc barbatii despre femei

Specialistii de la mai multe reviste britanice dedicate in exclusivitate femeilor au hotarât sa realizeze un sondaj pentru a afla ce se ascunde in spatele tuturor raspunsurilor derutante pe care le dau reprezentantii sexului tare, inca de când Eva l-a intrebat pe Adam daca ii sta bine cu frunza de smochin pe care o purta zilnic in Rai. In acest scop, au apelat la serviciile a 127 de curajosi, cu vârste cuprinse intre 21 si 45 de ani.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, unul dintre cele mai „aprinse“ subiecte incluse in chestionare a fost numarul de fosti parteneri ai iubitelor. Astfel, zece la suta dintre respondenti au marturisit ca pentru ei conteaza foarte mult numarul barbatilor cu care sotiile sau prietenele lor au facut sex inainte de a avea o relatie cu ei. Cu toate acestea, doar unu la suta dintre „curajosi“ au recunoscut ca le-au marturisit partenerelor de viata „grija“ care ii framânta. Totodata, sapte la suta dintre participantii la acest sondaj au precizat ca numerele care includ peste doua cifre sunt „alarmante“. Au existat insa si câtiva respondenti care au marturisit ca le-ar placea sa aiba o aventura cu o femeie care a avut peste noua parteneri, dar „sub nici o forma“ nu s-ar casatori cu ea.


Spre surpriza specialistilor care au intocmit sondajul, majoritatea participantilor au dovedit ca au o opinie modernista in ceea ce priveste puterea economica a partenerilor intr-un cuplu. Se pare ca barbatii din ziele noastre au uitat „amenintarea“ salariului mai mare ale iubitei. Doar cinci la suta dintre respondenti au precizat ca s-ar simti inferiori daca partenerele lor de viata ar avea un venit lunar mai mare decât al lor. Totodata, au existat barbati care au declarat ca, pe termen scurt, nu ar avea nimic impotriva ca partenerele sa câstige mai mult decât ei. Insa, o data cu sosirea primului nascut, acestia ar face tot posibilul pentru a aduce cel mai mare venit in bugetul familiei.


Aceasta tendinta moderna a continuat si atunci când respondentii au fost rugati sa precizeze daca sunt sau nu adepti ai unei relatii pe termen lung. Astfel, specialistii au constatat ca zilele burlacilor de peste 40 de ani, care nu vor cu nici un chip sa „se lege la cap fara sa-i doara“, au apus demult. Peste trei sferturi dintre respondenti au marturisit ca prefera o relatie pe termen lung, in locul aventurilor de o noapte. Cu toate acestea, doar cinci la suta dintre ei s-ar grabi la altar pentru a jura credinta vesnica unei singure femei. De asemenea, multi dintre participantii la sondaj au precizat ca ar acepta sa se casatoreasca numai in urma unor „presiuni la nivel inalt“, desi nu ar recunoaste acest lucru nici in ruptul capului.


„Etichete“ la prima intâlnire


Chiar daca ne place sau nu, sondajul mentionat a demonstrat ca toti barbatii ne pun „etichete“ inca de la prima intâlnire – aceasta nu pentru ca noi nu am face la fel. Astfel, se pare ca numai zece la suta dintre respondenti ies a doua oara in oras cu o femeie care le propune sa faca sex inca din prima seara petrecuta impreuna, desi majoritatea au marturisit ca se simt flatati atunci când intâlnesc o astfel de ocazie. Acest fapt ne demonstreaza din nou ca barbatii uita, de cele mai multe ori, ca este nevoie de doi parteneri pentru a face sex la prima intâlnire. Cei mai multi dintre ei sustin insa ca isi pierd motivarea de a se intâlni si a doua oara cu femeia respectiva. Totodata, cei mai multi dintre respondenti au marturisit ca asteptarea dinaintea primei nopti de dragoste face ca experienta sa fie mai placuta.


Fiind intrebati ce stil vestimentar considera ca este mai sexy pentru o femeie, curajosii britanici au dat un raspuns neasteptat, care nu a inclus nici fustele scurte, nici bluzele decoltate. De fapt, raspunsul lor nu s-a referit la ceva in mod specific. Afirmatia care a evidentiat cel mai bine parerea majoritatii a fost cea a unui profesor de liceu, de 45 de ani, care a declarat ca: „Femeile au abilitatea uimitoare de a transforma aproape orice intr-un lucru sexy“. De asemenea, afirmatii ca „frumusete naturala“ sau „un look cât mai simplu“ nu au lipsit din declaratiile respondentilor. Se pare ca singura trasatura comuna pe care au reusit specialistii sa o identifice in descrierile britanicilor a fost parul – „cu cât mai lung, cu atât mai bine“.


Frumusete versus personalitate puternica


Lucrurile s-au diversificat insa atunci când a venit vorba despre personalitatea femeilor. Astfel, jumatate dintre respondenti au precizat ca se simt atrasi de femeile care au o personalitate puternica, dar este de preferat sa fie si frumoase. In schimb, 45 la suta dintre ei au recunoscut ca primeaza frumusetea, nefiind prea interesati de partea care se ascunde sub „ambalaj“. Doar cinci la suta dintre respondenti au precizat ca nu pot stabili o relatie pe termen lung daca personalitatea lor nu se potriveste cu cea a partenerei, indiferent de frumusetea acesteia. Surprinzator, raspunsurile ulterioare ale curajosilor au aratat ca o conexiune sufleteasca stabilita cu partenera este la fel, daca nu chiar mai importanta decât potrivirea din punct de vedere sexual. Potrivit sondajului, numai cinci la suta dintre britanici sunt gata sa dea oricând o partida de sex „pe cinste“ pe o discutie interesanta cu partenera la micul dejun. Toti cei care s-au inscris in aceasta categoriei sunt casatoriti de peste patru ani. Ultima intrebare la care a trebuit sa raspunda curajosii nostri a fost: „Care este intrebarea ce va irita cel mai mult?“. Majoritatea respondentilor au marturisit ca replica: „La ce te gândesti acum?“ li se pare cea mai suparatoare. Pe locul imediat urmator s-a clasificat intrebarea „Cei ai de gând sa facem in seara asta?“. Totodata, una dintre „fobiile“ barbatilor, referitor la intrebarile care li se pun frecvent de catre partenere, este: „Tu chiar ai impresia ca eu te cred?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS