22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalNu toate asociaţiile din Craiova au căldură

Nu toate asociaţiile din Craiova au căldură

Nu toate asociaţiile de proprietari din Craiova beneficiază de căldură în acest moment. Motivele pentru care unii dintre craioveni nu au căldură în apartamente sunt diverse. În unele cazuri asociaţia a cerut să nu i se furnizeze agent termic, în altele, proprietarii nu au finalizat lucrările de debranşare şi s-au trezit cu apa în casă sau au probleme cu instalaţia de căldură din condominiu. Sunt şi situaţii în care administratorul asociaţiei de proprietari a închis din subsol căldură la solicitarea majorităţii proprietarilor. 
Punctele termice care au solicitat să nu li se dea căldură sau au avarii sunt: PT2 George Enescu, PT2 Nicolae Titulescu (bloc 20), PT 3 George Enescu, PT 5 George Enescu, PT 6 George Enescu, PT2 Rovine, PT1 Valea Roşie, PT Lăpuş, PT 6 Calea Bucureşti.
SC Termo Craiova va furniza craiovenilor căldură în funcţie de temperaturile de afară. Dacă de săptămâna viitoare temperatura va creşte se va furniza căldură doar pe perioada de noapte, după cum a precizat directorul SC Termo, Nicolae Degeratu.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS