15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn milion de lei pentru Reanimare

Un milion de lei pentru Reanimare

Consiliul Judeţean (CJ) Dolj pregăteşte un „cadou“ pentru Spitalul de Urgenţă Craiova. Este vorba despre alocarea sumei de un milion de lei pentru investiţii la Clinica de Anestezie-Terapie Intensivă, mai cunoscută sub denumirea de Reanimare.
Criza financiară a fost în folosul CJ Dolj, în sensul că investiţiile de la policlinicile de stomatologie şi de la aeroport au fost atribuite prin licitaţie pe sume mai mici decât cele alocate, astfel că au mai rămas bani la bugetul judeţului. Sumele rămase urmează să primească alte destinaţii săptămâna viitoare, la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Dolj. Una dintre priorităţi o constituie Spitalul de Urgenţă Craiova, al cărui manager – dr. Cristina Calangiu – este şi consilier judeţean din partea PNL, făcând deci parte din majoritatea PSD-PNL care funcţionează în cadrul acestei instituţii.
„La Spitalul de Urgenţă din Craiova ne preocupă două probleme: una este Reanimarea, iar cealaltă e Morga. Pentru moment, dorim să investim un milion de lei în Reanimarea spitalului, pentru că este a tuturor, dar a nimănui. Suma reprezintă cam jumătate din banii care cred eu că sunt necesari ca s-o igienizăm, s-o amenajăm, să luăm aparatură şi să facem o instalaţie de climatizare“, a declarat preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII