19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a deschis Târgul de Primăvară la Selgros

S-a deschis Târgul de Primăvară la Selgros

Magazinul Selgros Cash&Carry Craiova găzduieşte, începând de ieri, Târgul de Primăvară 2008. Evenimentul, care se adresează atât clienţilor, cât şi furnizorilor magazinului, se desfăşoară în perioada 27-29 martie, între orele 10.00 – 20.00. Vizitatorii se vor bucura de prezenţa a peste 30 de furnizori de produse alimentare şi nealimentare.

„Prin intermediul Târgului de Primăvară încercăm să mulţumim clienţilor şi furnizorilor pentru colaborare, să intermediem contactul direct între aceştia şi să promovăm noi produse“, a declarat Ciorecan Petrică, directorul magazinului Selgros Craiova.

Pe lângă o serie de degustări organizate în incinta magazinului, atât ale produselor proprii de carmangerie, legume şi fructe, cât şi ale furnizorilor, clienţii pot beneficia de foarte multe promoţii (printre care şi oferte de tip cumperi două, plăteşti unul). Clienţii care fac cumpărături produse în valoare de 300 de lei pot câştiga produse alimentare şi nealimentare în valoare de 500 de lei.

 

Al doilea Târg de Primăvară din acest an

 

Târgul de Primăvară de la Craiova este al doilea eveniment organizat de Selgros – primul a avut loc de curând, la magazinul Selgros din Galaţi.

Evenimentul care se desfăşoară zilele acestea la Craiova face parte din programul de acţiuni pe care Selgros le-a organizat începând cu 2005, pornind de la ideea de a pune în contact direct clienţii cu furnizorii, astfel încât să schimbe impresii şi informaţii despre produsele de pe piaţă. Ultimul târg de acest gen organizat la Craiova a avut loc în august 2007.

Numărul clienţilor este în creştere

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Selgros

Cash&Carry Craiova, comparativ cu anul trecut, există o creştere cu 20% a numărului clienţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS