18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPlângere penală împotriva

Plângere penală împotriva

Conducerea PSD Petroşani va înainta o plângere penală împotriva lui Tiberiu Iacob Ridzi şi a organizaţiei locale a PD-L, pe motiv că ar fi instigat un membru de partid să declare neadevăruri. Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PSD, spune că a fost acuzat pe nedrept că ar fi lovit un membru PD-L, în timp ce pompierii ar fi fost obligaţi să declare că au văzut incidentul.

„M-au sunat pompierii, după ce l-am văzut pe acel individ care se tot împingea în mine şi vorbea la telefon cu Monica Iacob Ridzi, că aceasta i-ar fi obligat să declare că m-au văzut când l-am lovit. Nici măcar nu l-am atins, iar respectivul copil nu e deloc un copil, ci un maimuţoi portocaliu, protejat de familia eurodeputatei“, a spus Vochiţoiu. Altercaţia ar fi avut loc în cartierul Aeroport din Petroşani, în timpul inundaţiilor, când preşedintele PSD, Haralambie Vochiţoiu, împărţea pâine şi apă oamenilor.

Victima este, după spusele lui, Paraschiv Vianu, un membru PD-L certat cu legea. „Acest individ era internat fictiv la Sanatoriul Geoagiu şi în acelaşi timp se afla la Bruxelles cu doamna Monica Iacob Ridzi. Tot el a accidentat aproape mortal o femeie, în timp ce se plimba beat pe o motocicletă şi tot Monica i-a muşamalizat dosarul. A fost amendat recent de poliţia din Petrila, când a fost prins că rupea afişe“, a spus Vochiţoiu. Doctorii de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani au confirmat agresiunea asupra membrului PD-L din acea noapte şi comandantul Poliţiei Municipiului, Florin Nicolae, a declarat că pe numele liderului PSD, Haralambie Vochiţoiu, a fost depusă o plângere penală.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS