18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAfişe rupte şi bannere amplasate ilegal

Afişe rupte şi bannere amplasate ilegal

Primăria din Petroşani a luat decizia de a monitoriza toate locurile de afişaj electoral din oraş, după ce mai mulţi reprezentanţi ai partidelor politice s-au plâns de faptul că le-au fost rupte afişele. Mai mult, unii candidaţi nici măcar nu au aşteptat să primească aprobarea pentru bannere electorale, motiv pentru care autorităţile locale au şi decis să fie date jos.

Aproape toţi reprezentanţii partidelor intrate în cursa electorală la Petroşani s-au plâns că au rămas fără afişele lipite în primele zile de campanie. Prin urmare, şeful Poliţiei Comunitare a luat decizia să asigure paza tuturor panourilor de afişaj din oraş, până la sfârşitul campaniei electorale.

În tot acest timp, primarul este cel acuzat de către adversarii politici, care îl învinovăţesc că a lipit peste tot afişe cu el, în speranţa că va obţine voturi mai multe. „Tocmai primarul este cel care încalcă legea, deşi era obligat să o respecte. A împânzit cu afişe purtând figura lui toţi stâlpii şi toate intrările în blocuri, sperând că aşa va atrage mai multe voturi“, a spus Haralambrie Vochiţoiu, candidatul PSD la Petroşani.

În toată Valea Jiului, nimeni nu a ţinut cont de faptul că a existat un protocol în baza căruia fiecare partid are loc pe panourile electorale şi că nu vor fi utilizaţi stâlpii de înaltă tensiune sau zidurile clădirilor. Totul a ţinut însă până pe 2 mai, când inclusiv porţile de la intrarea în oraşe, cum este cea de la Uricani, au fost umplute cu afişe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS