15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiMilionar cu mâna-ntinsa

Milionar cu mâna-ntinsa

Poate parea paradoxal, dar atmosfera de dupa victoria obtinuta la Caracal contra Ceahlaului ar trebui sa puna pe gânduri. Tribunele micutului stadion din urbea care i-a dat tarii si ratingului pe Marius Tuca si Dan Diaconescu au adunat intre trei si opt mii de oameni, conform aprecierilor celor care au fost la meci. Probabil ca prima varianta e prea zgârcita, iar a doua prea optimista. Indiferent insa, asistenta i-a coplesit atât de tare pe Mititelu si pe cei care-l slujesc, incât, gata, Universitatea va juca numai la Caracal! Sigur ca, fata de mia de spectatori care a asistat la celelalte meciuri, cele de la Craiova, „puhoiul“ de la Caracal e de luat in seama, dar când o echipa cu mofturile si pretentiile celei de azi se bucura la câteva mii de oameni, ceva nu e in regula.


Doi la mâna, bucuria afisata de Stefan Stoica si de grupul de jucatori la finalul partidei semana, exagerarea nu e prea mare, cu cea a cuplului Cornel Stroe – Constantin Otet din clipele istorice care au urmat memorabilului gol marcat de Negrila in meciul cu Kaiserslautern! S-a ajuns pâna acolo incât jucatorii au facut turul de onoare. Dupa un zgârcit 1-0 cu Ceahlaul, succes care da niste sperante, dar nimic mai mult.


Asadar, luat probabil de valul celor trei puncte necesare ca aerul, Adrian Mititelu a amenintat ca muta echipa. Scrisesem chiar in acest colt de ziar ca nu e departe ziua in care Mititelu il va copia pe Gigi Netoiu si ca va recurge la astfel de glume proaste. Dar nu mi-am inchipuit ca farsa se va juca atât de repede. Desi trâmbiteaza pe toate si prin toate canalele ca e posesorul unor averi uriase, n-am inteles daca nu cumva confunda notiunea de „posesor de pamânturi“ cu aceea de „posesor de litigii cu pamânturi“, Adrian Mititelu continua sa reclame neimplicarea autoritatilor locale.


Am scris de mai multe ori ca Mititelu are umor si continui sa cred asta. Fiindca trebuie sa ai umor ca, dupa ce i-ai balacarit in fel si chip pe Solomon, Camataru ori Nedelescu in paginile foii imunde pe care ti-ai confectionat-o, sa vii si sa pretinzi sprijin de la acestia! Dupa cum tare glumet trebuie sa fii când pretinzi ca vinzi in stânga si-n dreapta pe milioane de euro, dar stai cu mâna intinsa sa-ti plateasca primaria apa si curentul de la stadion!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII