15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţişti agresaţi la discotecă

Poliţişti agresaţi la discotecă

VÂLCEA. Doi poliţişti vâlceni au încasat o bătaie zdravănă după ce au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între câţiva tineri Evenimentul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 septembrie, în jurul orei 2.30, când poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Berislăveşti şi Sălătrucel au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unei discoteci din Berislăveşti, are loc o bătaie între mai multe persoane.
„Şeful Postului de Poliţie Berislăveşti şi ajutorul şefului de post de la Sălătrucel au intervenit pentru aplanarea scandalului, ocazie cu care au fost ultragiaţi de Gheorghe G., de 39 de ani, Cosmin B., de 22 de ani, Vasile A., de 21 de ani, şi Dan O., de 21 de ani, toţi din comuna Sălătrucel, judeţul Vâlcea, care, pe fondul consumului de alcool, i-au lovit pe cei doi poliţişti cu pumnii şi cu picioarele, provocându-le leziuni la nivelul feţei şi toracelui.
Pe 28 septembrie, împotriva celor patru agresori Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi a dispus reţinerea lor pentru 24 ore, ieri fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a declarat subinspectoarea Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.
Unul dintre agresori, Gheorghe G., care este consilier local în Sălătrucel, nu este la prima abatere, el fiind condamnat în urmă cu câţiva ani pentru o tentativă de omor. Cei patru agresori s-ar fi înfuriat atunci când poliţiştii au intervenit pentru a-i lua apărarea unui tânăr, care, în urma loviturilor aplicate de cei patru, a primit nouă zile de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII