14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAmenzi pentru parcarea în locuri interzise

Amenzi pentru parcarea în locuri interzise

Poliţia Comunitară Slatina desfăşoară zilele acestea o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care parchează autoturismele în locuri interzise. Potrivit directorului poliţiştilor comunitari, Adrian Pop, mai multe echipaje acţionează pe raza oraşului pentru a-i depista pe cei care încalcă legea.

„Pentru persoanele fizice, amenzile ajung până la 1.000 de lei, iar pentru persoanele juridice, la 2.000 de lei. Îi vom avea în vizor în special pe «rechini». Mulţi dintre ei parchează pe trotuar şi pe domeniul public“, a declarat Adrian Pop.

Acesta a mai spus că poliţiştii comunitari vor aplica sancţiuni şi pietonilor care vor fi surprinşi traversând strada prin locuri nemarcate şi nesemnalizate. „Acţiunea va continua până când oamenii îşi vor da seama că încalcă legea şi nu vor mai proceda aşa. De asemenea, avem un protocol încheiat cu Serviciul Poliţiei Rutiere, în baza căruia acţionăm împreună pentru sancţionarea pietonilor care traversează strada neregulamentar“, a mai spus directorul Poliţiei Comunitare Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII