14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn student s-a aruncat în fântână

Un student s-a aruncat în fântână

Dorin Mircea, de 23 de ani, un student din comuna Vişina, judeţul Olt, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în fântână. Nenorocirea s-a produs luni seară, în curtea locuinţei sale. Poliţia a fost anunţată despre caz de familia tânărului. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că băiatul era în evidenţa medicului de familie cu afecţiuni psihice şi că şi-a pus capăt zilelor în urma unor tulburări de acest gen.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că persoana era cunoscută cu afecţiuni psihice şi, din cauza unor tulburări psihice, s-a aruncat în fântână“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

„Era un băiat cuminte. Nu era scandalagiu, nu a făcut probleme în comună niciodată. Nu cred că avea probleme psihice. Cel puţin eu nu ştiu lucrul acesta. Mai are un frate geamăn. Şi acesta este la fel de cuminte“, a declarat Gelu Mariţa, viceprimarul din Vişina. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS