16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞase răniţi în impact

Şase răniţi în impact

VÂLCEA. Din cauza neatenţiei la volan şi a vitezei excesive, un grav accident de circulaţie a avut loc în localitatea Brezoi din judeţul Vâlcea. Acesta s-a soldat cu şase răniţi, dintre care patru copii cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. Pe 25 august, în jurul orei 13.10, Cristian I., de 36 de ani, din oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un Opel pe DN 7, în localitatea Voineasa, din direcţia Brezoi – Voineasa, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un Citroen condus regulamentar de Silvester S., de 39 de ani, din localitatea Târlungeni, judeţul Braşov.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui V.T., de 15 ani, pasager în autoturismul Opel, care a fost diagnosticat cu fractură humerus stâng cu deplasare, şi a conducătorului Citroenului, care a suferit o fractură de stern, precum şi rănirea uşoară a şoferului Opelului şi a altor trei pasageri aflaţi în cele două autoturisme.

În momentul producerii accidentului, conducătorii auto şi pasagerii purtau centurile de siguranţă. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi li s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS