16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a făcut praf maşina la Jitaru

Şi-a făcut praf maşina la Jitaru

OLT. Doctoriţa Camelia Veria, soţia şefului de la Serviciul de spaţii verzi din cadrul Primăriei Slatina, Adrian Veria, şi-a făcut autoturismul praf, marţi dimineaţă, la Jitaru. Femeia, de 38 de ani, se deplasa regulamentar la volanul autoturismului Dacia cu numărul de înmatriculare OT-91-STF. Pe raza comunei Jitaru, în apropiere de o pantă, aceasta a observat că din faţă veneau în viteză, pe banda ei de mers, două autoturisme ce depăşeau o coloană de maşini. Pentru a evita impactul cu acestea, şoferiţa a frânat brusc, a tras de volan dreapta şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, conducătoarea auto scăpând fără răni. Şoferii din cauza cărora
s-a petrecut accidentul şi-au văzut de drum mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, spun poliţiştii. Aceştia nici măcar nu au oprit să vadă dacă femeia de la volan a păţit ceva.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie pentru cercetări. Potrivit oamenilor legii, conducătoarea auto avea toate actele maşinii şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU