18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCEZ Servicii face disponibilizări

CEZ Servicii face disponibilizări

OLT. Ultima dintre societăţile înfiinţate de holdingul CEZ în România, CEZ Servicii, a anunţat sindicatele că intenţionează să facă disponibilizări în perioada următoare. Anunţul a fost făcut public de preşedintele Uniunii Sindicale Oltenia, Mugurel Naie, şi a fost confirmat de purtătoarea de cuvânt a CEZ din Slatina, Ştefania Ispas.
„Cehii i-au minţit pe oameni să treacă la CEZ Servicii şi acum, după câteva luni, îi dau afară“, a spus liderul sindical. Mugurel Naie a precizat că CEZ Servicii intenţionează să concedieze 154 de angajaţi, cifră neconfirmată de purtătoarea de cuvânt. Potrivit liderului de sindicat, în judeţul Olt, CEZ Servicii are 70 de angajaţi, unii dintre ei fiind vizaţi de disponibilizările anunţate.
Mugurel Naie a mai declarat că, în funcţie de rezultatul negocierilor, prima măsură de protest stabilită de organizaţiile sindicale este pichetarea sediului CEZ din Bucureşti.
„Săptămâna aceasta se poartă discuţii cu reprezentanţii sindicatului, referitoare la concedieri, iar la sfârşitul săptămânii vom prezenta rezultatul“, a declarat Ştefania Ispas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS