15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie în judeţul Olt

Razie în judeţul Olt

OLT. Cinci echipaje de la Poliţia Circulaţiei Olt însoţite de colegii de la Detaşamentul pentru Intervenţie Rapidă (DPIR) au acţionat sâmbătă noaptea pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto aflaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.
Zeci de şoferi au fost verificaţi în trafic, majoritatea fiind găsiţi băuţi la volan. Pe parcursul acţiunii, poliţiştii au fost nevoiţi să alerge după câteva autoturisme, întrucât şoferii s-au făcut că nu înţeleg semnul agenţilor de poliţie de a trage pe dreapta. După cinci-şase încercări de a sufla în aparatul etilotest, unii dintre aceştia au recunoscut că au băut.
Primul traseu făcut de echipajele poliţiei a fost Slatina – Iancu Jianu. Find depistat băut la volan, un conducător auto a refuzat să prezinte permisul de conducere pe motiv că nu-l are la el. În cele din urmă, oamenii legii au reuşit să-i reţină şoferului, Liviu Laurenţiu B., din Balş, certificatul de înmatriculare al maşinii.
Unul dintre şoferii prinşi în trafic în Caracal a coborât din maşina pe care o conducea şi
s-a făcut nevăzut. O tânără care se afla cu acesta în maşină a spus că ea se afla la volanul maşinii, deşi oamenii legii au văzut că maşina a fost condusă de cel care a fugit. În prezent, se efectuează cercetări pentru identificarea şi prinderea acestuia.
Şeful Poliţiei Rutiere, Ilie Roşu, a spus că astfel de acţiuni vor avea loc mai des, iar numărul echipajelor de poliţie va fi suplimentat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS